Post by GPR » Sun Nov 13, 2011 10:47 pm

Hi, my version 1.5.1.3

I have downloaded a theme and folowed there install instructions.
1) Copy "solid_grey.png" into the folder (image/templates) using FTP software or your Web Hosts Control Panel..
2) Copy the complete folder "solid_grey" just downloaded into the folder (/catalog/view/theme)using FTP software or your Web Hosts Control Panel..
3) Log in your Opencart Admin Panel and from "Settings" page,
select your new template..
4) Click save and see everything in front side store..
....................................
The problem I am getting is I click save and get this page showing areas I must complete
Image

Store URL required
http://www.yourdomain.com/path/
my website is www.rj45made4u.com [until my domain goes live using http://79.170.44.86/rj45made4u.com/]

What is the /path/ I need to add

Do I have to enter anything for SSL URL.

Any help would be fantastic thankyou.

GPR
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 13, 2011 6:52 pm

Post by labeshops » Sun Nov 13, 2011 10:54 pm

path is only used if you have your store in a subdirectory. If you have installed it in the root, it's just http://www.yourdomain.com/ with the end slash.

You only need to enter SSL info in you have purchased an SSL certificate and have it installed. If not, leave it blank.

Running Opencart v3.0.3.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by GPR » Sun Nov 13, 2011 11:15 pm

Hi,
I installed in Public_html , is this the root folder?

GPR
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 13, 2011 6:52 pm

Post by labeshops » Sun Nov 13, 2011 11:16 pm

yes

Running Opencart v3.0.3.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by GPR » Sun Nov 13, 2011 11:40 pm

Still a problem , This is what I see with whatever theme I try and upload and change.
Image

these are the pics of how I have installed

Image

Image

Am I doing anything can you see?

GPR
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 13, 2011 6:52 pm

Post by labeshops » Mon Nov 14, 2011 12:02 am

Does everything work if you select the default template? Did it work before?

When I try to look at your site, I get an error that it cannot connect to the database, so it seems to me you have some configuration issues.

Running Opencart v3.0.3.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by GPR » Mon Nov 14, 2011 12:11 am

I choose the default theme and it shows no problem.
http://79.170.44.86/rj45made4u.com/inde ... ommon/home
I have switched off some of the images.

GPR
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 13, 2011 6:52 pm

Post by GPR » Mon Nov 14, 2011 2:26 pm

Is there a Tutorial within this site that shows you exactly how to change a theme?

GPR
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 13, 2011 6:52 pm

Post by Xsecrets » Mon Nov 14, 2011 9:05 pm

there's not really a tutorial. I don't really know what would be in a tutorial on changing themes. It would just say click edit on your store select theme you want in the dropdown click save.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by GPR » Mon Nov 14, 2011 9:59 pm

Hi,
I found that I need to use themes that are for your current version of Opencart thats why mine did not work.
Thankyou all for your help.

GPR
Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 13, 2011 6:52 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests