Post by bizzebee » Sat Jul 12, 2014 10:51 am

I'm receiving the following error and looking to find out how to resolve it. I've searched the forum but not coming up with anything. It was suggested that language files be loaded; however, they are already there. Also, I can't get any images, such as the slide show to appear but I'm not sure if it's due to the error received. Any help anyone could offer would be greatly appreciated:

Notice: Undefined index: en in /hsphere/local/home/c162070/beautimashomeandbody.com/eshop/index.php on line 178Notice: Undefined index: en in /hsphere/local/home/c162070/beautimashomeandbody.com/eshop/index.php on line 179Notice: Undefined index: en in /hsphere/local/home/c162070/beautimashomeandbody.com/eshop/index.php on line 182Notice: Undefined index: en in /hsphere/local/home/c162070/beautimashomeandbody.com/eshop/index.php on line 183Notice: Error: Could not load language ! in /hsphere/local/home/c162070/beautimashomeandbody.com/eshop/system/library/language.php on line 39

User avatar
New member

Posts

Joined
Sun Feb 20, 2011 9:54 pm

Post by IP_CAM » Sat Jul 12, 2014 9:40 pm

do you really have your english language files in a sub called en?

It is usually called english

Ernie

I'm rarely active at the OC Forum lately. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in real Action here: http://www.jti.li/shop/
---
1'100+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests