Post by Marcel » Wed Mar 24, 2010 12:08 am

I want to change the the word Model in the product page to Item. No need to change it in the Admin where Model is a required field, I just need it changed in the template.

Thanks

OpenCart Newbie | Using v1.5.1.1


New member

Posts

Joined
Tue Mar 09, 2010 3:04 am
Location - Colorado

Post by Qphoria » Wed Mar 24, 2010 1:58 am

catalog/language/english/product/product.php

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Marcel » Wed Mar 24, 2010 2:05 am

Thanks, much appreciated

OpenCart Newbie | Using v1.5.1.1


New member

Posts

Joined
Tue Mar 09, 2010 3:04 am
Location - Colorado

Post by gmarketexpress » Wed Mar 02, 2011 9:25 pm

I did change model world to UPC but I have this problem the number 0 of the first UPC does not show

Help Please


Posts

Joined
Wed Sep 29, 2010 11:40 pm

Post by Saudi Bee » Mon Dec 10, 2012 11:37 pm

Thanks , I went to the admin to change a model name following above user roots and it worked:)

New member

Posts

Joined
Sat May 19, 2012 5:09 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests