Post by boazklop » Thu Sep 26, 2013 9:19 pm

Hello,

I'm having a problem with the leisure template wich i bought at themforest. I already asked the author how to fix this, but he doesn't repond. That's why i'm asking here.
http://themeforest.net/item/leisure-res ... or=hsynorg <-- link to theme

As you can see at http://led4u.nl/ledlampen/e27 in the list of products are some blank spaces for no apparent reason. I thougt it might be because of some product titles are 2 lines, but at http://led4u.nl/ledlampen/gu10 it's not a problem...

Any suggestions on how to fix this?

Newbie

Posts

Joined
Mon May 14, 2012 8:28 pm

Post by butte » Fri Sep 27, 2013 4:58 am

In Firefox 23.0.1 both appear just fine, nothing skipping. Which browser(s) are you using? If you are very close, in pixels, to critical widths while those are rendered even faintly differently, you can force a doubling-up to occur by way of putting even just one pixel or whatever it occupies onto its own line (one "pixelth" of a hard space, for example). Even different versions of nominally one browser differ in rendering, since their rendering engines are normally upgraded for better or for worse from time to time. One browser viewing one server should return one essential view of two identical twins. Something differs somehow, somewhere. (Your obvious solution is to switch to Firefox . . .)

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by boazklop » Fri Sep 27, 2013 7:09 pm

I'm using Chrome version 29.0.1547.66 m and Internet Explorer version 10.0.9.
When you scroll a bit down on the page i see this:
Image

Since it is my webshop i can't just switch to firefox ;)

Newbie

Posts

Joined
Mon May 14, 2012 8:28 pm

Post by butte » Fri Sep 27, 2013 11:00 pm

Firefox isn't tripping over that, so you might try playing with widths for the sake of the other rendering engine(s) -- OR playing with the .css for IE. You may need to fall back to fixed width, AT LEAST in certain elements that are displaying that way. (I was kidding; but, yes, you can, and you can even require it of customers.)

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by ubgaus » Tue Dec 24, 2013 5:34 pm

Hi, I am having the same problem (as shown in the attached image) at uggbootsgalore.com.au/women. When I check the website at led4u.nl, the problem seems to be fixed. Would you mind sharing with me how you solved the problem? Many thanks. :)

Attachments

blank-space.JPG

blank-space.JPG (70.78 KiB) Viewed 688 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 24, 2013 5:27 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests