Post by larvalis » Wed Jan 26, 2022 6:33 am

Hi there and thanks in advance for the replies.
I have an opencart 3.0.14 hosted on a droplet in digital ocean. Recently, I had to recreate the droplet and my /admin page is blank (main site works fine).
I can see in the apache access logs that my request is reaching the server but the response is empty.
I have put these lines in /admin.index.php to enable logging but since there is no error, nothing comes up:

ini_set('display_errors', 1);
ini_set('log_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

If I introduce a syntax error on purpose in the index.php I do get a 500 error. This means that the problem is in the last line:

start('admin');

Does anyone know what does this line do?

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 10, 2019 9:50 pm

Post by paulfeakins » Wed Jan 26, 2022 8:55 pm

What does it say in your error logs?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by thekrotek » Thu Jan 27, 2022 1:05 am

larvalis wrote:
Wed Jan 26, 2022 6:33 am
I have an opencart 3.0.14 hosted on a droplet in digital ocean.
No such OpenCart version.
larvalis wrote:
Wed Jan 26, 2022 6:33 am
start('admin');
Does anyone know what does this line do?
Starts admin.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests