Post by loucospormusica » Thu Jan 20, 2022 7:30 pm

Can anyone tell me why in one menu gets the url friendly and the other does not
Image

here doesn't get
Image


Posts

Joined
Fri Nov 23, 2018 9:36 pm

Post by thekrotek » Thu Jan 20, 2022 7:55 pm

Because it doesn't have alias defined or link generated improperly.

In the future add more explanatory titles to your posts, do not just copy the code in Title field.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by straightlight » Thu Jan 20, 2022 9:37 pm


Dedication and passion goes to those who are able to push and merge a project.

Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by rjcalifornia » Fri Jan 21, 2022 1:15 am

loucospormusica wrote:
Thu Jan 20, 2022 7:30 pm
Can anyone tell me why in one menu gets the url friendly and the other does not
In the category settings, did you set up the SEO keyword?

Image
A2 Hosting features: Shared Turbo Boost, Managed Warp 1, Unmanaged Hyper 1, and Warp 2 Turbo


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by loucospormusica » Fri Jan 21, 2022 3:06 am

Good afternoon, yes is configured the friendly url, note that I made a red cross in each image in the footer to show the difference


Posts

Joined
Fri Nov 23, 2018 9:36 pm

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Location - România

Post by mikeinterserv » Fri Jan 21, 2022 3:19 am

Its not an OC theme - the problem may be there.

Active Member

Posts

Joined
Thu May 28, 2020 6:55 am
Location - Wales

Post by loucospormusica » Fri Jan 21, 2022 6:22 pm

can you give me a hint of the specific file?


Posts

Joined
Fri Nov 23, 2018 9:36 pm

Post by paulfeakins » Fri Jan 21, 2022 7:17 pm

loucospormusica wrote:
Fri Jan 21, 2022 6:22 pm
can you give me a hint of the specific file?
Look in the theme folder.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by straightlight » Fri Jan 21, 2022 8:18 pm

loucospormusica wrote:
Fri Jan 21, 2022 6:22 pm
can you give me a hint of the specific file?
Already provided on my previous post.

Dedication and passion goes to those who are able to push and merge a project.

Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by by mona » Fri Jan 21, 2022 10:59 pm

in default OC, the sub categories listed on a parent category page have a link like:

Code: Select all

index.php?route=product/category&path=[ID-OF-PARENT]_[TARGET-ID]
done via:

Code: Select all

		$data['categories'][] = array(
		'name' => $result['name'] . ($this->config->get('config_product_count') ? ' (' . $this->model_catalog_product->getTotalProducts($filter_data) . ')' : ''),
		'href' => $this->url->link('product/category', 'path=' . $this->request->get['path'] . '_' . $result['category_id'] . $url)
				);

Your link only shows:

Code: Select all

index.php?route=product/category&path=[TARGET-ID]
(For all sub categories so it is not a single keyword issue)

That stripping of the parent in itself is not a problem but it indicates that either your theme or an extention or yourself changed code.
So therein lies the problem.


If you did not change this yourself, then you need, as has been said already above, to contact the theme or extension developer to get it resolved.

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Expert Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests