Post by Armen61 » Thu Jan 20, 2022 2:30 am

some how my fronend stops working . My backend working fine. https://giveoffers.com/
I contacted it to my server support team they told me something wrong with site coding. it is possible coding get mess up without touching ?
can anyone dive me some advise how to fix it. Thanks

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 12, 2020 11:53 am

Post by mikeinterserv » Thu Jan 20, 2022 3:36 am

Armen61 wrote:
Thu Jan 20, 2022 2:30 am
it is possible coding get mess up without touching ?
Not really - unless your host changed something on your server ( like php version etc ) or you got hacked ( possible but unlikely )
Look at your error logs in OCadmin and server.

Is your site giveoffer.com OR giveoffers.com - one exists the other does not. Your link is giveoffers.com (does not exist ) your facebook etc is give offer.com. Which is it ?

Active Member

Posts

Joined
Thu May 28, 2020 6:55 am
Location - Wales

Post by hpwebdesign » Thu Jan 20, 2022 7:56 am

go to setting in admin and enabled display error
or
edit index.php and add this

Code: Select all

ini_set('display_errors',1);
ini_set('error_reporting','E_ALL');
to show error in website
maybe an error because of the ocmod module

HP Web Design
http://hpwebdesign.io
Opencart Extension Development | OpenCart Professional Services | OpenCart Tutorials


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Aug 15, 2018 6:58 am
Location - Yogyakarta

Post by thekrotek » Thu Jan 20, 2022 3:55 pm

Or just check the error log.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by paulfeakins » Thu Jan 20, 2022 8:52 pm

Armen61 wrote:
Thu Jan 20, 2022 2:30 am
I contacted it to my server support team they told me something wrong with site coding.
Yeah that's the saved response all rubbish web hosts give.

You'll need to provide more info or pay someone to fix this.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests