Post by ampgit » Wed Jan 19, 2022 6:33 am

Hi All,
Opencart Version 3.0.3.8

My Summernote WYSIWYG has stopped working, all that shows is the code in the description fields.
I'm not sure but I think it worked before I upgraded from 3.0.3.7 to 3.0.3.8.

Anybody got any ideas?
Thanks

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 12, 2012 8:01 pm

Post by by mona » Wed Jan 19, 2022 7:13 am

how did you upgrade ?
when did you upgrade ?
why did you upgrade?
and can you put it back ?

DISCLAIMER:
You should not modify core files .. if you would like to donate a cup of coffee I will write it in a modification for you.


Spinning Social : Links : Menus : Payments : Socials : Ads : Screen Backgrounds : Galleries : Headers : Banners : Promos


Expert Member

Posts

Joined
Mon Jun 10, 2019 9:31 am

Post by thekrotek » Wed Jan 19, 2022 2:39 pm

Check the browser's console. Most likely you have a JS error.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by JNeuhoff » Wed Jan 19, 2022 8:53 pm

Nobody will be able to help you unless you can provide some more details on what exactly you, and what other extensions you use.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by paulfeakins » Wed Jan 19, 2022 8:59 pm

ampgit wrote:
Wed Jan 19, 2022 6:33 am
Anybody got any ideas?
As above, revert the change and see if that fixes it.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: marciojosebaldo and 16 guests