Post by klentock1 » Sat Mar 27, 2021 2:47 am

I am having this problem of whenever a purchase is complete, the products are still in the cart when the user revisits the webpage.

Any ideas why this is happening?

I'm using v.3.0.37

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 15, 2014 8:03 pm

Post by sw!tch » Sat Mar 27, 2021 3:15 am

Payment gateway being used?

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by JNeuhoff » Sat Mar 27, 2021 8:39 pm

Since others don't have this issue, in order to help you you'd have to provide some more details. You most likely don't have a standard OpenCart setup.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by straightlight » Sat Mar 27, 2021 8:52 pm

klentock1 wrote:
Sat Mar 27, 2021 2:47 am
I am having this problem of whenever a purchase is complete, the products are still in the cart when the user revisits the webpage.

Any ideas why this is happening?

I'm using v.3.0.37
Self-understanding post.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests