Post by Jake2323 » Wed Jun 24, 2020 5:15 pm

Hi everyone,

I am a newbie with my first creation. Every time I press on the "Contact Us" button in the footer I receive a page not found.

How can I fix the link to the page or create a new one?

Thanks in advance

Newbie

Posts

Joined
Sun Jun 21, 2020 6:27 am

Post by OSWorX » Wed Jun 24, 2020 6:44 pm

Jake2323 wrote:
Wed Jun 24, 2020 5:15 pm
Hi everyone,

I am a newbie with my first creation. Every time I press on the "Contact Us" button in the footer I receive a page not found.

How can I fix the link to the page or create a new one?

Thanks in advance
Every time the bell rings and I open the door .. nobody stands outside.

Uhh ..

Seems that yo uhave enabled the SEO-URLs in the system, but not the .htaccess.
And next time, please provide more details!

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by straightlight » Wed Jun 24, 2020 6:57 pm

This topic has now been moved to the OpenCart 3.0 Support > General Support section of the forum.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by OSWorX » Wed Jun 24, 2020 8:08 pm

straightlight wrote:
Wed Jun 24, 2020 6:57 pm
This topic has now been moved to the OpenCart 3.0 Support > General Support section of the forum.
Who said that this is OpenCart 3.x??

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by straightlight » Thu Jun 25, 2020 7:21 am

OSWorX wrote:
Wed Jun 24, 2020 8:08 pm
straightlight wrote:
Wed Jun 24, 2020 6:57 pm
This topic has now been moved to the OpenCart 3.0 Support > General Support section of the forum.
Who said that this is OpenCart 3.x??
From the breadcrumb, this is the section where the OP originally posted. The sub-section in the breadcrumbs is where it was originally wrong. So to add, the OP also did not posted his OC version even though it was originally posted in the OC v3.x releases.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests