Post by golive69 » Sun Mar 21, 2021 12:50 pm

sw!tch wrote:
Wed Feb 10, 2021 2:23 pm
yegary wrote:
Wed Feb 10, 2021 2:05 pm
thanks for the reply. any temp solution at the mean time? I check the thread. - viewtopic.php?f=201&t=222369 you posted but doesn't seem to work for me.
I haven't spent much time on 3.0.3.7 to look into it, but if you want to try the below feel free at your own risk.

In phpmyadmin go to your oc_setting table and under the key column look for config_timezone, you can try setting the value back to UTC

Once you do that try logging in. Keep it set to UTC until the bug is resolved.
YES, thank you

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 18, 2021 1:36 am
Location - BC, Mexico

Post by flywatches » Sat Mar 27, 2021 7:19 am

I am trying to setup a new store and this just happened to me. You would think this kind of error is basic and should not happen. I cannot log back into the admin now. I've tried deleting sessions, changing timezone back to UTC and still nothing. Definitely frustrating a new user.

Jonathan


New member

Posts

Joined
Fri Oct 19, 2012 11:38 pm
Location - Gilbert, AZ

Post by sw!tch » Sat Mar 27, 2021 7:25 am

flywatches wrote:
Sat Mar 27, 2021 7:19 am
I am trying to setup a new store and this just happened to me. You would think this kind of error is basic and should not happen. I cannot log back into the admin now. I've tried deleting sessions, changing timezone back to UTC and still nothing. Definitely frustrating a new user.
Follow the steps here - viewtopic.php?f=201&t=222369&start=20#p817086

Make sure you flush your browser cache.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by flywatches » Tue Mar 30, 2021 2:03 am

Thank you for the reply! I did try changing the zone back to UTC but now the store keeps locking me out for an hour and wont give me the "reset your password" option. Any suggestions for that?

Jonathan


New member

Posts

Joined
Fri Oct 19, 2012 11:38 pm
Location - Gilbert, AZ

Post by caleb1 » Sat Apr 03, 2021 1:05 am

I am having this same problem. I also just changed timezone before this problem started.
I do not know what file to find the config_timezone mentioned, would someone mind providing more info on exactly where I go to set the timezone back?

Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 03, 2021 12:45 am

Post by ADD Creative » Sat Apr 03, 2021 6:46 pm

config_timezone is a key in oc_setting table of your database. See theses posts. viewtopic.php?f=201&t=222369#p813699
viewtopic.php?f=201&t=222369&start=20#p816440

www.add-creative.co.uk


Expert Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by imam.mushlihin » Sun May 02, 2021 10:47 am

I have same issue on fresh installed OC 3.0.3.7 (can't login to admin. always going to login page with no error. If provide wrong password, there is an error)
PHP Version 7.4.8
Already try below list but not solve

1. already UTC
2. admin password is letters only
3. .htaccess is enable with default content
4. check table called oc_session, there is no record, already has primary key

Help me please...


Posts

Joined
Wed Sep 09, 2020 3:38 am

Post by ADD Creative » Mon May 03, 2021 12:14 am

Have you tried setting session_engine to 'file' in system/config/default.php?

Also make sure you clear your browser cache and cookies.

www.add-creative.co.uk


Expert Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by sebadamus » Sun May 09, 2021 8:42 am

sw!tch wrote:
Wed Feb 10, 2021 2:23 pm
yegary wrote:
Wed Feb 10, 2021 2:05 pm
thanks for the reply. any temp solution at the mean time? I check the thread. - viewtopic.php?f=201&t=222369 you posted but doesn't seem to work for me.
I haven't spent much time on 3.0.3.7 to look into it, but if you want to try the below feel free at your own risk.

In phpmyadmin go to your oc_setting table and under the key column look for config_timezone, you can try setting the value back to UTC

Once you do that try logging in. Keep it set to UTC until the bug is resolved.

Thanks man! I spend about 4 hours diving testing changing language deleting cache instaling untinstaling vqmod I did not realized this da#n BUG.
Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Tue May 07, 2013 7:03 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 34 guests