Post by Nordikota » Thu Aug 22, 2019 6:00 pm

OC3.0.2.0 running Journal3

If I try to refresh the Modification List or clear the cache, our site immediately crashes with the following errors:
Admin Area:

Code: Select all

Opencart OCMod config.php error detected.
Your config.php file creates a conflict with OCMod, probably caused by 1-click Opencart installers.

Solution: Edit config.php from your Opencart root installation and replace all lines of code found after:

//DIR
and before:
//DB
with the following:
// DIR
define('DIR_ROOT'           , '/var/sites/n/nordikota.co.uk/public_html/');
define('DIR_APPLICATION'    , DIR_ROOT . 'catalog/');
define('DIR_SYSTEM'         , DIR_ROOT . 'system/');
define('DIR_LANGUAGE'       , DIR_ROOT . 'catalog/language/');
define('DIR_TEMPLATE'       , DIR_ROOT . 'catalog/view/theme/');
define('DIR_CONFIG'         , DIR_ROOT . 'system/config/');
define('DIR_IMAGE'          , DIR_ROOT . 'image/');
define('DIR_CACHE'          , DIR_ROOT . 'system/storage/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD'       , DIR_ROOT . 'system/storage/download/');
define('DIR_UPLOAD'         , DIR_ROOT . 'system/storage/upload/');
define('DIR_LOGS'           , DIR_ROOT . 'system/storage/logs/');
define('DIR_MODIFICATION'   , DIR_ROOT . 'system/storage/modification/');
Main Page:

Code: Select all

Journal Installation Error
Access OpenCart Modifications Page and hit the Refresh button. See example.

I've tried re-installing J3 and same issue. I've added the code to the config.php, still the same issue.

Is this a Journal3 problem, or an OC3.0.2.0 problem?

Any suggestions on how to resolve this? Thanks in advance :-)
Last edited by Nordikota on Sat Sep 14, 2019 2:17 am, edited 1 time in total.

Active Member

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 8:04 pm

Post by thekrotek » Thu Aug 22, 2019 6:14 pm

Contact Journal developers and ask for support.

Professional OpenCart extensions, support and custom work.
Contact me via email or Skype by support@thekrotek.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sun Jul 03, 2016 12:24 am


Post by Nordikota » Thu Aug 22, 2019 6:39 pm

Thanks for the rapid response ;D

I thought it might be an OC issue as the site works fine untill we refresh the cache. Then we have to restore the entire site to get it working again :-(

Active Member

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 8:04 pm

Post by paulfeakins » Thu Aug 22, 2019 6:40 pm

This one would probably need some investigation so it might be worth posting it as a paid job in the Commercial Support forum where a developer like ourselves should be able to help.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by Nordikota » Thu Aug 22, 2019 7:12 pm

Your guys have already quoted for it 8)

Active Member

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 8:04 pm

Post by paulfeakins » Fri Aug 23, 2019 9:58 pm

Nordikota wrote:
Thu Aug 22, 2019 7:12 pm
Your guys have already quoted for it 8)
Ah yes, I thought the name was familiar.

Well we're happy to help if you can't find a free answer and Journal won't help.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by Nordikota » Sat Sep 14, 2019 2:18 am

Solved it. Upgraded to 3.0.3.2 and installed the same extensions. This error no longer exists ;D

Active Member

Posts

Joined
Tue Feb 11, 2014 8:04 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests