Page 1 of 1

Can't bring TWIG files into effect, whatever I do

Posted: Mon Jun 24, 2019 11:42 pm
by wir.org
I introduced the changes to the footer.twig
They did change my storage\modification\catalog\view\theme\default\template\common\footer.twig
But
Nothing changed. The page is entirely unchanged.

*I did clear cache, refresh modifications and I even tried viewing it through another browser. No change.
Please help!
**When I add information pages, they turn up in the footer. So, this feature works well.

Re: Can't bring TWIG files into effect, whatever I do

Posted: Tue Jun 25, 2019 12:17 am
by wir.org
Solution found:
Firstly, I found this:
https://github.com/opencart/opencart/issues/5766
it says, some theme data is cached in the database.

But then, it turns out, I can edit it manually by visiting
Design>theme> [footer]
[my_site]?route=design/theme in admin pannel

I edited footer there and it worked.
Then I deleted it entirely and it started using my twig again!

Hope, I'm clear explaining these actions and it helps anyone else!

Re: Can't bring TWIG files into effect, whatever I do

Posted: Tue Jun 25, 2019 1:53 am
by straightlight
No OC version posted. However, your solution has now been added to the forum rules / FAQ page.

FAQ: viewtopic.php?f=176&t=200804&p=717782#p717782 .

Re: Can't bring TWIG files into effect, whatever I do

Posted: Tue Jun 25, 2019 6:06 pm
by paulfeakins
wir.org wrote:
Tue Jun 25, 2019 12:17 am
Hope, I'm clear explaining these actions and it helps anyone else!
Sounds like you didn't clear the twig cache:
https://www.antropy.co.uk/blog/how-to-c ... t-3-0-2-0/
Image