Post by auu » Tue May 21, 2019 3:30 pm

Hi, basically what is written in the subject: Reports > Statistics returns 500 error / blank page

See no errors in any of the log files to my knowledge, but apparently there is something wrong. Anyone know what might be the problem here?

auu
Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 02, 2018 7:14 pm

Post by paulfeakins » Tue May 21, 2019 6:05 pm

auu wrote:
Tue May 21, 2019 3:30 pm
See no errors in any of the log files to my knowledge, but apparently there is something wrong. Anyone know what might be the problem here?
Did you check:
/admin/error_log
And the error log in System > Maintenance > Error Log
?
Have you got any extensions installed that might affect the reports?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by paulfeakins » Tue May 21, 2019 6:05 pm

auu wrote:
Tue May 21, 2019 3:30 pm
See no errors in any of the log files to my knowledge, but apparently there is something wrong. Anyone know what might be the problem here?
Did you check:
/admin/error_log
And the error log in System > Maintenance > Error Log?
Have you got any extensions installed that might affect the reports?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by auu » Tue May 21, 2019 7:56 pm

There is only this:

2019-05-21 10:21:03 - PHP Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/storage/modification/catalog/controller/product/manufacturer.php on line 398
2019-05-21 10:21:48 - PHP Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/html/catalog/controller/extension/basel/product_helper.php on line 70

Doesn't seem to be related, at least not to me. Is it?

There is:
  • Paysera for Opencart (payment module)
  • Brand Logo on Manufacturer Page
  • Product filter in admin by Category, Manufacturer, sku, upc
  • Omniva shipping for opencart 3.0.2.0

auu
Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 02, 2018 7:14 pm

Post by paulfeakins » Tue May 21, 2019 8:00 pm

How involved with the code do you want to get?

You could have a look at the route used to access that page and from that work out what controller it is, then output something at the top to try and work out where it's failing?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by auu » Tue May 21, 2019 8:20 pm

As much as there is needed :)

I suppose that the page resides under /admin/controller/report and ../model/report and ../view/template/report as .twig template.

Though, as it currently returns 500 I'm not sure how to proceed to further troubleshoot it.

auu
Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 02, 2018 7:14 pm

Post by straightlight » Tue May 21, 2019 8:21 pm

The involvement in this process is to check all instances from the controllers that contains:

Code: Select all

$page = $this->request->get['page'];
rename them all to:

Code: Select all

$page = (int)$this->request->get['page'];
This should resolved the issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests