Post by godly75 » Tue May 07, 2019 9:16 am

Hi Opencarters,

Seems that my site is running slow lately, although nothing changed from my site.
I checked a service. But that doesn't give me enough info.
Anybody can help me?
https://gtmetrix.com/reports/www.encoun ... e/UDu5Sfeq

Active Member

Posts

Joined
Fri Oct 27, 2017 1:21 am

Post by IP_CAM » Tue May 07, 2019 10:59 am

Well, please don't take it personal, but better be happy, to even
get such a good result, after looking at that Site. :choke:
But GTMETRIX tells you loud and clear, what you need to fix, so,
better just go ahead, and do it as told, then, it will work for sure.
It's just too much for a quick-fix, but if you cannot do it, you
probably need Pro-Support, to clean + line up that place.

Good Luck! ;)
Ernie
---
PS: Double Murder attempt:

Code: Select all

https://www.encountersmedia.be/catalog/view/javascript/bootstrap/css/bootstrap.min.css
https://www.encountersmedia.be/catalog/view/theme/encore/stylesheet/ocean/bootstrap.min.css

Contact: jti@jacob.ch
---
Demos:
OpenCart LIGHT 1.5.6.5: http://www.openshop.li/light/
OpenCart V-PRO 1.5.6.5: http://www.velomech.ch/shop/
V-PRO Multi Theme View: http://www.openshop.li/shop/
---
Downloads:
Free Github OC Downloads: https://github.com/IP-CAM
1'900+ FREE OC Extensions from the world's largest Github OC Archive.
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by paulfeakins » Tue May 07, 2019 6:49 pm

Could it be this?
viewtopic.php?t=165423

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: Cata, OSWorX and 43 guests