Post by larproman » Mon Mar 11, 2019 8:51 am

V 3.0.2.0
Hello all,
My Shopping Cart has items in it but the icon at the top of my pages show my shopping Cart empty with 0 items and $0. When I click on the link it lists all the items in there.
If I add more item to my cart the Shopping Cart link shows correctly; the item count and $$, but then the link does not work.
If I change pages or refresh, the link does work, but wrongly shows 0 items and $0
I run a theme which I switched off, it does not display correctly at any time.
site: autoandmarine.com.au
Thanks in advance,
Graeme

New member

Posts

Joined
Sun Apr 29, 2018 8:37 am

Post by paulfeakins » Mon Mar 11, 2019 6:36 pm

What OC v?
What Theme?
What Extensions?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by larproman » Wed Mar 13, 2019 9:43 am

Hello,
Version is still V 3.0.2.0
Happens with and without a theme
What extensions? Not sure what you mean. I haven't added any after my install.

New member

Posts

Joined
Sun Apr 29, 2018 8:37 am

Post by IP_CAM » Wed Mar 13, 2019 11:57 am

Image

Attachments

common_js_twice.jpg

common_js_twice.jpg (91.22 KiB) Viewed 314 times


I'm rarely active at the OC Forum lately. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in real Action here: http://www.jti.li/shop/
---
1'100+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests