Post by Dabnis » Wed Sep 12, 2018 6:17 pm

Before people ask NO I am not using the free shipping module.
If I have a product with a value of 0 such as Free Product Sample & have shipping set to 0 going through the coplete checkout process results in Thank You for your order etc, but in Admin no order is generated / recorded, no notification e-mail sent out, client does not get order acknowledgement.

Any help / suggestions appreciated.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 01, 2010 2:05 am

Post by straightlight » Wed Sep 12, 2018 8:46 pm

As a new forum user, please read the forum rules. No OC version posted, undetailed enquiry posted. More information is needed.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by paulfeakins » Thu Sep 13, 2018 6:10 pm

Dabnis wrote:
Wed Sep 12, 2018 6:17 pm
Before people ask NO I am not using the free shipping module.
But what payment gateway are you using?

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests