Post by vaclavtichy » Fri Aug 03, 2018 1:01 am

Hello

i have OpenCart version 3.0.2.0 vQmod version 2.6.2 PHP version 5.6.30.

And me probelm is with cache on frontend and backend. If i change everything (url in category, enable extension) i have to force refresh page (ctrl + F5, in browser firefox, Chrome and edge). If i dont do it, i not see this changes. On frontend, if i want to login account, everything is okay, but if i dont make force refresh page, im not login in.

I try another computer and diferent theme, but it is still same. I dont know what i can to do, but this is wrong
i try this: https://webocreation.com/blog/opencart- ... loper-tips
, but it is same

Thank you for your help.


Vaclav

New member

Posts

Joined
Fri Dec 29, 2017 11:04 pm

Post by straightlight » Fri Aug 03, 2018 1:09 am

What does the developers kit from the browser report on the console tab when using the action you are reporting about?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by vaclavtichy » Fri Aug 03, 2018 2:56 pm

sorry.. I don't know how make it.. do you have some manual?

Thank you

New member

Posts

Joined
Fri Dec 29, 2017 11:04 pm

Post by straightlight » Fri Aug 03, 2018 8:12 pm

No manual is required to use the Developers kit on the browser by hitting F12. Google is manualized enough.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by vaclavtichy » Sat Aug 04, 2018 12:21 am

Hello

thank you. Log file is in attachment with screenshot

Thank you

Vaclav

Attachments

edko.PNG

edko.PNG (113.15 KiB) Viewed 513 times


New member

Posts

Joined
Fri Dec 29, 2017 11:04 pm

Post by straightlight » Sat Aug 04, 2018 12:37 am

18:14:46.030 bootstrap-datetimepicker.min.js:1 Uncaught ReferenceError: moment is not defined
18:14:46.502 libs.min.js?1291584882:1 XHR finished loading: GET "https://www.edokodo.cz/system/vendor/Bu ... ration.svg".
Caused by an installed composer Github extension.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by vaclavtichy » Sat Aug 04, 2018 1:30 am

I havent github extension installed :(
Maybe is included of another extension?

New member

Posts

Joined
Fri Dec 29, 2017 11:04 pm

Post by straightlight » Sat Aug 04, 2018 2:11 am

Maybe is included of another extension?
Very likely possible.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by vaclavtichy » Sat Aug 04, 2018 9:45 pm

hello

i disabled everything and change default theme, but problem isnt solved :(

Do you have another idea :-)

Thank you

Vaclav

New member

Posts

Joined
Fri Dec 29, 2017 11:04 pm

Post by Fabienlolo » Sun Aug 05, 2018 3:42 am

Hi Vaclav,
all i can tell you is, keep searching, as you have various topics on cache issue, but get in touch with the extension support first about this github origin as they should help you, especially if you bought the extension on the opencart marketplace.
Now, if you can not fix it with coding, i read in some topic that some people fixed cache issue changing website host. I had cache issue too, and my web hosting provider did something (i don't know what yet) and it finally worked, no coding involded for me. Is it the solution to your problem? I don't know, this is just in case coding is not solving and the problem could be somewhere else.

New member

Posts

Joined
Fri Jun 29, 2018 7:24 am
Location - Q.Roo, Mexico
Who is online

Users browsing this forum: JD2 and 24 guests