Post by RaceVTA » Thu May 03, 2018 10:19 pm

When a buyer is using points to cover the entire purchase the order is never received, on the buyer end checkout is successful but does not show up in buyers order history and is not available from the admin side.
If the buyer uses points to cover part of the payment and the rest through paypal then everything works fine.

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 27, 2018 11:42 pm

Post by rjcalifornia » Sat May 05, 2018 10:22 pm

RaceVTA wrote:
Thu May 03, 2018 10:19 pm
When a buyer is using points to cover the entire purchase the order is never received, on the buyer end checkout is successful but does not show up in buyers order history and is not available from the admin side.
If the buyer uses points to cover part of the payment and the rest through paypal then everything works fine.
What is the status of the order? What is your version of Opencart?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by RaceVTA » Sun May 06, 2018 12:34 am

Version 3.0.2.0
There is no status as the order doesn't show up anywhere, checkout is successful on the buyer end but order is nowhere to be found. It does not subtract stock but the next order ID will have skipped 2 numbers.

As long as there is nothing to pay order doesn't show up, if the points cover only a portion and the buyer pays with paypal its all good.

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 27, 2018 11:42 pm

Post by RaceVTA » Thu May 10, 2018 12:49 am

do I need to post this in BUGS section ?

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 27, 2018 11:42 pm

Post by rjcalifornia » Mon Jun 04, 2018 12:06 am

RaceVTA wrote:
Thu May 10, 2018 12:49 am
do I need to post this in BUGS section ?
If the error can be reproduced on a clean install, yes. Otherwise, we might have to look deeper to find the issue.

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by HelloSail » Fri May 24, 2019 10:37 pm

rjcalifornia wrote:
Mon Jun 04, 2018 12:06 am
RaceVTA wrote:
Thu May 10, 2018 12:49 am
do I need to post this in BUGS section ?
If the error can be reproduced on a clean install, yes. Otherwise, we might have to look deeper to find the issue.
Did this ever got fixed? I am having the exact same problem. Someone?

Newbie

Posts

Joined
Wed May 22, 2019 4:32 pm
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 19 guests