Post by Reptile » Fri Feb 09, 2018 8:51 pm

I recently updated my website form 2.0.3.1 to 3.0.2.0.
All is working well only I just noticed that the reports section isn't working.
I checked all the files and all the files are exactly the same as a clean install of 3.0.2.0.

On the reports page the filter is empty (nothing to select)
Has anyone heard of this problem and perhaps knows a solution?

All my extensions: Click here or Click here


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 30, 2012 7:23 pm
Location - The Netherlands

Post by straightlight » Sat Feb 10, 2018 6:47 am

See your admin - > extensions - > extensions - > reports page if some have been installed.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Reptile » Sat Feb 10, 2018 7:21 am

straightlight wrote:
Sat Feb 10, 2018 6:47 am
See your admin - > extensions - > extensions - > reports page if some have been installed.
How silly of me.
That was it.
I never knew the reports needed to be installed seperately.
Normally after a clean install you have them active by default.
I think the upgrade process disabled them all.

Thanks for the solution!

All my extensions: Click here or Click here


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 30, 2012 7:23 pm
Location - The Netherlands

Post by straightlight » Sat Feb 10, 2018 7:36 am

Normally after a clean install you have them active by default.
I think the upgrade process disabled them all.
Which is why all extensions must be uninstalled before running an upgrade. Otherwise, you may end up with surprises. ;)

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by Reptile » Sat Feb 10, 2018 6:24 pm

straightlight wrote:
Sat Feb 10, 2018 7:36 am
Normally after a clean install you have them active by default.
I think the upgrade process disabled them all.
Which is why all extensions must be uninstalled before running an upgrade. Otherwise, you may end up with surprises. ;)
All custom extensions were uninstalled but as this is default Opencart and you don’t have to install these reports in 2.0.3.1 I didn’t know this.

But this won’t happen to me again in the future 😋

Thanks again!

All my extensions: Click here or Click here


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 30, 2012 7:23 pm
Location - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: paulfeakins and 32 guests