Post by toddsworld » Fri Jan 12, 2018 7:42 am

Hello,
I am migrating from my older website OpenCart store vr. 1.5.6 to my New Opencart store vr. 3.0.2.0.

I have been Bulk Uploading my products from my other working store that has almost 3500 products in it.

So I purchased the ExcelPort extension to help me do this migration and it works really well!

My problem is I can bulk upload 500 products, then another 500 products, then another 500 with a total of 1500 products....BUT when I upload another 500, totaling over 2000 products and I go to my admin panel in OpenCart and press the Products Page, it won't load, it gives me. . .
"This Page isn't working" HTTP ERROR 500.

See <attached screen shots>

Does anyone else have this issue and/or does anyone know how I can fix this issue?

I am confused ??? , I never had this issue on vrs. 1.5.6 Opencart.

Thanks for any input or solutions you can prove....

Todd

Attachments

error500.jpg

HTTP Error 500 - error500.jpg (19.18 KiB) Viewed 343 times

admin-products.jpg

Products Page - admin-products.jpg (59.46 KiB) Viewed 343 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 08, 2011 7:03 am

Post by toddsworld » Fri Jan 12, 2018 9:06 am

:crazy:
I figured it out / solved this problem!!

Just in case anyone else has this issue....

I had too many products loading per page . . .I had it set to 5000. After I lowered it to 500, everything's fine! :laugh: within SYSTEM>SETTINGS>OPTION-TAB>PRODUCTS - Default Items Per Page (Admin)

See <SCREENSHOT> attached!

Todd

Attachments

too many products per page.jpg

too many products per page.jpg (100.28 KiB) Viewed 332 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 08, 2011 7:03 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests