Post by gauravjee » Thu Jan 11, 2018 8:53 am

Hello,
I am trying to add the website security logo to the site.
I had added the code provided by the vendor to the footer.twig file before the </Body> tag but its not displaying the remote image
code received from the vendor is
<a href="https://www.fraudlabspro.com/?utm_sourc ... term=seal1" target="_blank"/>
<img style="border:none;" alt="FraudLabs Pro Prevents Fraud for Digital Businesses" src="//www.fraudlabspro.com/images/secured-seals/seal.png">
</a>

Please help

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 11, 2018 8:45 am

Post by straightlight » Sat Jan 13, 2018 7:01 am

Ensure to clear your OC cache from your admin - > dashboard and from your admin - > extensions - > modifications - > refresh button after making this change on your footer.twig file.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by williamino » Fri Jul 19, 2019 3:47 am

gauravjee wrote:
Thu Jan 11, 2018 8:53 am
Hello,
I am trying to add the website security logo to the site.
I had added the code provided by the vendor to the footer.twig file before the </Body> tag but its not displaying the remote image
code received from the vendor is
<a href="https://www.fraudlabspro.com/?utm_sourc ... term=seal1" target="_blank"/>
<img style="border:none;" alt="FraudLabs Pro Prevents Fraud for Digital Businesses" src="//www.fraudlabspro.com/images/secured-seals/seal.png">
</a>

Please help
DIDN'T WORK FOR ME EITHER :(

paypalbuys.com


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 09, 2016 1:25 am
Location - Australia

Post by williamino » Fri Jul 19, 2019 3:48 am

straightlight wrote:
Sat Jan 13, 2018 7:01 am
Ensure to clear your OC cache from your admin - > dashboard and from your admin - > extensions - > modifications - > refresh button after making this change on your footer.twig file.
still doesn't work in OC 3.03

paypalbuys.com


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 09, 2016 1:25 am
Location - Australia

Post by straightlight » Fri Jul 19, 2019 7:12 am

See from your admin - > designs - > theme editor page if you're able to add it into your footer.twig file and ensure to select the right theme name.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: johnp and 14 guests