Post by soamjena » Tue Oct 31, 2017 1:46 pm

https://youtu.be/lTKsqx-uwrA

Why is this happening ?
We have done nothing or not even installed any 3rd party extensions.

Simply have installed Opencart latest and theme, thats all.

Any hint ? :choke:

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by phinq1910 » Tue Oct 31, 2017 3:18 pm

It still wroking fine on myself (3.0.2.0)

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Jun 11, 2016 11:43 am
Location - Hanoi

Post by soamjena » Tue Oct 31, 2017 3:40 pm

Is it something with PHP 7.x ?

Or any other way to debug this ?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by straightlight » Wed Nov 01, 2017 9:42 pm

Which OC version are you using? In the admin - > system - > maintenance - > error logs page, do you see any recent errors regarding a product.php file?

Another way of troubleshooting this issue would be to go to your admin/model/catalog/product.php file. Then, find in the editProduct method:

Code: Select all

$this->cache->delete('product');
add below:

Code: Select all

exit;
Save changes. Then, go back to the product edit page, as demonstrated in your video, and try again with your attribute. Save changes. Please provide the error message on screen if you see one.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by soamjena » Thu Nov 02, 2017 12:49 am

Version 3.0.2.0

No error logs.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by straightlight » Thu Nov 02, 2017 2:36 am

Have you applied the steps above? What are the results after applying the steps above and editing the products?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by soamjena » Thu Nov 02, 2017 5:22 pm

Oh yes it got fixed.
So, its a bug in OCT 3.0.2 ?

What if we upgrade next when update comes ?
It will get lost :(

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by straightlight » Thu Nov 02, 2017 10:55 pm

Without reporting the cause of what you saw after implementing the suggestion to troubleshoot the issue, it would be quite harden to provide an answer knowing if this issue is caused by a core bug or by an extension.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by soamjena » Thu Nov 02, 2017 11:39 pm

No extensions installed, nothing.
Just installed Opencart and tested directly and this was happening

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by straightlight » Thu Nov 02, 2017 11:43 pm

After implementing the solution above, what is the result on screen that you see once the changes have been saved?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by soamjena » Thu Nov 02, 2017 11:47 pm

yes its getting saved fine.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Feb 13, 2012 3:35 pm

Post by straightlight » Thu Nov 02, 2017 11:55 pm

If after implementing this code above, you are still able to be redirected to the success message, then the issue you are encountering is definitely about cache issues. Ensure to clear all caches:

1 - From admin dashboard (clear both caches)
2 - From admin - > extensions - > modifications page - > hit refresh.

Then, go back to the issue page then save the changes again and see if the page still gets redirected successfully.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests