Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 1:22 am

My problem is:
When i add to cart a product, then go to cart and remove this product dont work, if refresh page is removed, return home repeat de action and got to checkout and open cart page, sometimes show the new product and de old product from this moment the cart is crazy and cant go to checkout never. Its like don update cart state and checkout redirect to cart in infinite loop

Sorry my poor english, i hope do you understand me

thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by yodapt » Fri Sep 15, 2017 1:52 am

What is your store url?

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 2:09 am

is a fresh install into
libreria-alzofora.com/ocar_3/

have in libreria-alzofora.com other opencart 2.0 and works, i try de new version in local and works fatastic, but in remote...

thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by yodapt » Fri Sep 15, 2017 2:57 am

What is your exact Opencart version?

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 3:04 am

the version is 3.0.2.0

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by yodapt » Fri Sep 15, 2017 3:34 am

And are you sure you changed nothing? There is no visible error on your store, did you install any mod / extension?

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 3:39 am

no is new install and no changes at all

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by yodapt » Fri Sep 15, 2017 3:57 am

Have you renamed your .htaccess in that folder? Can you paste it's contents here?

I noticed that when you add a product to the cart, the language changes from es to en-gb, which was odd ..

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 4:18 am

this is the .htaccess


# 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled.

# 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess.

# For any support issues please visit: http://www.opencart.com

Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "(?i)((\.tpl|.twig|\.ini|\.log|(?<!robots)\.txt))">
Require all denied
## For apache 2.2 and older, replace "Require all denied" with these two lines :
# Order deny,allow
# Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
# If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/

RewriteBase /ocar_3/
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=extension/feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=extension/feed/google_base [L]
RewriteRule ^system/storage/(.*) index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 4:22 am

I dont install any languaje only english by default.
remember de url is
libreria-alzofora.com/ocar_3/
in libreria-alzofora.com is the older instalation wich work nice and is in spanish.
thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 4:23 am

do you see the weird behavior of this instalation?

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by yodapt » Fri Sep 15, 2017 4:38 am

I think you should create a subdomain and test Opencart 3 there. Somehow the cookies are messed up, because OC3 installation thinks the language you have is spanish, when it's not. If you plan to upgrade your store later on, dont worry about that error, just move to a subdomain to test it out properly.

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 4:56 am

i create the subdomain
ocar3.libreria-alzorofa.com
the problem still yet, its something about cache or cookies or ajax i dont know, but i almost get up
why the old install works fine? is the same server same rules no?
why in local with a virtual domain works fine? something about de storage folder?
any idea?

Thank you very much for your time.

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by yodapt » Fri Sep 15, 2017 9:54 am

What is your PHP version?

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 3:47 pm

good morning this is my general conf
cPanel Versión 66.0 (build 22)
Versión Apache 2.4.23
Versión PHP 5.6.29
Versión MySQL 5.5.57-cll
Arquitectura x86_64
Sistema operativo linux

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 4:03 pm

Another mistery
I do another installation of opencart in une domain in same server
alzoforalibros.com
is install in root dir and config.php is apparently correct but send to install dir wich dont exist and of course respond page not found ?????
any clue?

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 4:20 pm

where is the difference about the cache-cookies between opencart 2.0.1 and opencart 3.0.2.0?
i think is the problem

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by jalopez66 » Fri Sep 15, 2017 10:52 pm

install again in a server with php 7 and works fine

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm

Post by yodapt » Fri Sep 15, 2017 11:00 pm

Really? Last time I checked it was PHP7 that was messing with cookies, maybe that was updated meanwhile.

Opencart Developer - My Extension Showcase
Contact me at aeon.yoda@gmail.com


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jun 17, 2011 6:39 pm


Post by jalopez66 » Sat Sep 16, 2017 2:01 am

Yes, i update to php 7 in this server and the problem continue.
In this server alzoforalibros.com, libreria-alzofora.com the version 2.0 works fine but 3.0.2 don't.
And in the other server webpresence.es/ocar3/ with php 7 opencart 3.0.2 works fine.
It is a problem with this server, i will ask my hosting.

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 17, 2014 11:44 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests