Post by sesoft6 » Wed Jul 26, 2017 11:35 am

Please help me i am facing some issue. I added one Custom field with type of (File) in Registration/Account page. I want image from customer while registration.
Image uploaded good working while registration.
but in admin when i am clicking on edit button of customer info page image is not showing. they have still showing "Upload" button. how can i see Customer image in admin panel? When i am checking in storage folder Image exist in storage folder but but not showing in admin panel customer info page or customer edit page. I am checking this function in Opencart Version 2.3 and 3.0

Please see also attached file.

Please help me to solve my issue.
Sorry for my English.

Attachments

user-customer-page.png

user-customer-page.png (82.11 KiB) Viewed 706 times


==============================
http://www.amicusstore.co.uk


Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 27, 2014 5:42 pm
Location - Multan

Post by Hussain10 » Tue Oct 03, 2017 8:48 pm

The same for me

New member

Posts

Joined
Thu Jan 21, 2016 10:56 pm

Post by Hussain10 » Tue Oct 03, 2017 8:59 pm

it really worked for this free module:

https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=28976

I've tested and it worked perfectly

Thanks for the developer of the module :)

New member

Posts

Joined
Thu Jan 21, 2016 10:56 pm

Post by straightlight » Tue Oct 03, 2017 10:49 pm

Take note that the provided free module above is for Opencart v.2.0x releases while this forum section is for v3.x releases, however.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests