Post by labeshops » Thu Nov 12, 2020 12:59 am

I've had customers tell me they cannot view their orders from order history. I tested it and they are right. It comes up with "this page isn't working - http error 500" trying to go to /index.php?route=account/order/info&order_id=xxxxxx

Any idea why??? Customer is registered and logged into their account.

Running Opencart v3.0.3.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by sw!tch » Thu Nov 12, 2020 1:34 am

Not a bug.

You need to Check your PHP error log , usually reside in a logs folder in the root of your webspace.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work / Fast Support.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by labeshops » Wed Dec 02, 2020 6:48 am

What would I be looking for? It is a broken link from what it looks like to me.

Running Opencart v3.0.3.2 with multi-stores from https://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by ADD Creative » Wed Dec 02, 2020 8:16 am

A HTTP 500 error is an internal error, usually generated by some bad PHP that the OpenCart error handler doesn't catch. If you can't see it in your OpenCart error logs try the PHP error log. It's usually error_log in the web root or admin, but could also be in a logs folder off the hosting account. If you can't find it try using phpinfo() and look for the error_log parameter.

www.add-creative.co.uk


Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest