Post by JackD » Mon Nov 05, 2018 2:04 am

Hi,
I've noticed a bug in OC v3.0.2.0. I am using basic OC installation no customized modifications (default skin, no addons).
On my Opencart site if I visit manufacturers list page and I choose a brand/manufacturer by clicking on it, it should show all products by that manufacturer.
But if this list is empty (I have no products by that manufacturer), I receive a wrong message text on the page: "Your shopping cart is empty!"
It should display this text: "There are no products to list."
It seems the engine displays 'text_empty' from cart.php language file and not 'text_empty' from manufacturer.php language file.

Newbie

Posts

Joined
Wed Dec 27, 2017 7:32 am

Post by straightlight » Mon Nov 05, 2018 4:34 am

Issue already fixed on GitHub.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by GameLand19 » Wed Nov 04, 2020 10:41 pm

Hi, can you give me some link, because I can't find it. i have the same problem and i can't solve it

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Feb 12, 2018 7:21 pm

Post by ADD Creative » Thu Nov 05, 2020 11:49 pm

https://github.com/opencart/opencart/co ... 2eb7a8eb23

The issue could be that the /language/after event is overwritten by the debug event, preventing the previous language data from being restored.

www.add-creative.co.uk


Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 14, 2012 1:02 am
Location - United Kingdom

Post by GameLand19 » Fri Nov 06, 2020 2:26 pm

Thanks man. I fix this problem, but the other problem remained on the empty manufacturers page. Loads the loggin panel twice. Where can this problem comes from?
http://prntscr.com/vegi3j

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Feb 12, 2018 7:21 pm

Post by sw!tch » Fri Nov 06, 2020 5:01 pm

GameLand19 wrote:
Fri Nov 06, 2020 2:26 pm
Loads the loggin panel twice. Where can this problem comes from?
http://prntscr.com/vegi3j
Open a separate thread for a separate issue.

Looks like a custom theme, so might be something with that.

You can otherwise check

Admin -> design -> Layouts -> Manufacture

See if you have duplicate Account modules loaded.

Full Stack Web Developer :: Send a PM for Custom Work / Fast Support.
Backup and learn how to recover before you make any changes!


Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 28, 2012 2:32 pm
Location - USA

Post by GameLand19 » Fri Nov 06, 2020 7:29 pm

ok, I sorry about, will open new theme

User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Feb 12, 2018 7:21 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests