Post by jfer3 » Fri Mar 08, 2013 11:50 am

Hi All,
ive been building my own template for the last week. Without checking it to much in IE Tester. Now when i test it in ie tester if I go to any Category page I get an error message:

''Consol" is undefined
site link: http://175.107.131.177/~gbs/standard/in ... ry&path=20

Can anyone please let me know why this is happening ? I've moved things around a fair bit. I am only a week old to OpenCart so I am desperate to find an answer.

Thanks again for your help.

Web designer at http://www.3rddesign.com. Specializing in Joomla and creative marketing.


New member

Posts

Joined
Tue Mar 05, 2013 2:59 pm

Post by jfer3 » Fri Mar 15, 2013 7:19 am

Hi all can anyone please help with this one ?

Web designer at http://www.3rddesign.com. Specializing in Joomla and creative marketing.


New member

Posts

Joined
Tue Mar 05, 2013 2:59 pm

Post by straightlight » Fri Mar 15, 2013 10:17 am

Which IE version are you currently using ? Have you also tried with the latest version of Firefox, Chrome, Opera ?

With IE, on my end, I cannot reproduce this problem. However, I do see that specific category that cannot be found with that category path.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 55 guests