Post by kalista » Sun Mar 03, 2013 10:10 am

Im using 1.5.5.1 and got this problem.
Product Description missing button Fontsize, Color,...

Like this:

Image

please tell me How to fix this problem? ??? ???
Thanks very much :choke:

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 03, 2013 10:06 am

Post by andygriff » Sun Mar 03, 2013 6:40 pm

I have this very same issue. My editor has the heading "description" but not input box or tools etc.
Please help someone??

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 03, 2013 6:24 pm

Post by florinsith » Sun Mar 03, 2013 7:39 pm

They are not a part of the ckeditor standard built anymore.

To add them: From the atached archive, upload the 3 folders to admin/view/javascript/ckeditor/plugins/ and upload the config.js to admin/view/javascript/ckeditor

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by jamesbil » Mon Mar 04, 2013 7:41 pm

this did not work for me, any advice?

New member

Posts

Joined
Sat Dec 01, 2012 9:34 pm

Post by kalista » Tue Mar 05, 2013 8:05 pm

jamesbil wrote:this did not work for me, any advice?
It's work for me.
This is how im upload as florinsith tut.

Image
Image
Image

Thanks florinsith very much :crazy:

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 03, 2013 10:06 am

Post by tommy smith » Tue Mar 05, 2013 8:20 pm

Thanks, it's work for me too :D

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 31, 2012 12:26 am

Post by jamesbil » Wed Mar 06, 2013 2:30 am

yes working for me too now, but cant set font bigger than 14, option for bigger is there but it wont apply on store front.

New member

Posts

Joined
Sat Dec 01, 2012 9:34 pm

Post by florinsith » Wed Mar 06, 2013 2:57 am

Maybe you have some restriction in your theme's stylesheet if you se it fine in backend but not on frontend.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by maggie2013 » Wed Mar 27, 2013 9:38 pm

Hi, i am using OC 1.5.5.1,i am facing the product description missing buttons font size and color too. I saw florinsith's post and tried to opened the attachments: extents-ckeditor.rar... and i clicked on the config.js file but a box with the title "window script host" pop up, it showed that....

script:
c:\Users\HAPPYF~1AppData\Local\Temp\7zO40825B04\config.js
Line: 6
Char: 1
Error: 'CKEDITOR' is undefined
Code: 800A1391
Source: Microsoft Jscript runtime error

The same problem occured when i clicked on all plugin.js files. I am using IE9,can i still upload all these files to my admin/view/javascript/ckeditor/plugins/ and upload the config.js to admin/view/javascript/ckeditor?

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 13, 2013 12:04 pm


Post by twd247 » Mon Apr 01, 2013 1:36 am

Thank you

Image
http://www.flowcentre.co.uk


New member

Posts

Joined
Tue Aug 02, 2011 11:23 pm

Post by maggie2013 » Mon Apr 01, 2013 9:13 pm

??? not work for me.....anyone can help? There is already a config.js file in admin/view/javascript/ckeditor......i think i shouldn't overwrite the file ..... how to get it work? I really need someone to help me in this. Thanks in advance.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 13, 2013 12:04 pm


Post by florinsith » Tue Apr 02, 2013 8:35 am

Maggie, I am not sure exactly what you did but you need to replace that file in order for it to work. Its basically the same file but with refference to the 2 new plugins added. If you do not wish to replace it, compare the files and place the code for the new plugins yourself in the file.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by maggie2013 » Tue Apr 02, 2013 7:52 pm

Thank you Florinsith.
:( I couldn't compare the files because i couldn't see the content inside the config.js file . When i clicked on the config.js file, a pop-up box showed up (as mentioned in the above post). Whats wrong with the file or might it be my solfware/computer problem? Do u know how to solve this problem?

Thank you. :)

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 13, 2013 12:04 pm


Post by butte » Sun Apr 07, 2013 4:23 am

In maggie2013's instance, Windows had tucked config.js elsewhere as c:\Users\HAPPYF~1AppData\Local\Temp\7zO40825B04\config.js (the Temp/ copy could be from an edit, from a user setting, from Win's own mission on earth, etc.) and presumably OC is looking for it under admin/view/javascript/ckeditor/. Windows itself should not even be messing with the file. Which versions of Win or other operating systems are people with this problem using?

Given that maggie2013 has two threads going on buttons, IF EACH of you is using a "WYSIWYG/HTML editor on my Windows/IIS" or on your own machine, THEN EACH take a peek at the last part of this:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 75#p396075
and use a pure text editor and ftp instead.

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by maggie2013 » Sun Apr 07, 2013 8:14 am

l was using WinRar to view this file last night ..... i just clicked on the 'view' button in WinRar then i got the content. But if i double click the folder.... the same problem came out. Anyway i got my font and color buttons now. Thank you very much. :)

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 13, 2013 12:04 pm


Post by florinsith » Mon Apr 08, 2013 8:29 pm

Dont double click the js file, it will try execute it. Install Notepad++ , then rigt click on the file and click edit with Notepad++

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by eagle02 » Tue Apr 09, 2013 3:36 am

Worked like a charm! (I simply backed up the complete directory for ckeditor from my install of OC 1.5.5.1 and replaced it with the ckeditor directory from OC 1.5.4.1.) Thank you very much!

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 06, 2012 1:15 am

Post by Ozfarmer » Sat Apr 13, 2013 2:34 pm

Yep the 1.5.4.1 trick worked for me.

Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 17, 2011 7:08 pm
Location - Australia

Post by butte » Sun May 19, 2013 5:08 am

The now prevailing solution for 1.5.5.1 is merely to replace ckeditor itself; with the new one. That has been suggested April 06 and afterward, and seems to work without incident. The original source of the real deal is http://ckeditor.com/download, and the current ckeditor can be slipped into place via ftp (use FileZilla Client to avoid or cure file corruptions by certain other ftp clients).

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by Pysiek » Fri Jun 21, 2013 9:43 pm

It forked for me. Opencart 1.5.5.1
But what about font alignment? I would like to center some of the text

Opencart version 3.0.3.2


Active Member

Posts

Joined
Wed Dec 12, 2012 10:14 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests