Post by pixelbox » Thu Dec 20, 2012 8:41 pm

I accidentally misplaced some files while transferring back from live to test website. Now i get an error when i want to access the adminpages

Code: Select all

Warning: require_once(/customers/1/a/c/sushi-thuis.nl/httpd.www/system/startup.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/spreeuwe29/domains/pixelboxdesign.nl/public_html/sushi/admin/index.php on line 19

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/customers/1/a/c/sushi-thuis.nl/httpd.www/system/startup.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/spreeuwe29/domains/pixelboxdesign.nl/public_html/sushi/admin/index.php on line 19
sushi-thuis.nl is the live version. pixelboxdesign.nl/sushi is test enviroment.

Warning: require_once(/customers/1/a/c/sushi-thuis.nl/httpd.www/system/startup.php) <- this should probably be changed. But i don't know where i can find it. It's not in startup.php. Can't find it in the mysql database either.

Hope someone can help me out.

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 20, 2012 8:33 pm

Post by MrTech » Fri Dec 21, 2012 1:18 am

Just copy the original setup files from the admin folder over to your test site.

~
Install Extensions OR OpenCart Fast Service! PayPal Accepted
I will professionally install and configure any free or purchased theme, module or extension.

Visit http://www.mrtech.ca if you need an OpenCart webmaster
~


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 09, 2012 2:39 pm
Location - Canada, Eh!
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests