Post by jmagro » Wed Oct 24, 2012 4:24 am

Hey guys, this is the best fix I've found. And it actually works for those of you running into dead ends and endless attempts to fix this annoying problem. http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 0#p347416

New member

Posts

Joined
Thu May 12, 2011 3:31 am

Post by virtualgeorge » Wed Oct 24, 2012 6:14 am

jmagro wrote:Hey guys, this is the best fix I've found. And it actually works for those of you running into dead ends and endless attempts to fix this annoying problem. http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 0#p347416
Thanks, that worked :)

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 18, 2008 5:57 am

Post by lindapoppleton » Wed Nov 14, 2012 7:50 am

OpenCart 1.5.4 and Paypal Standard. Orders show up as missing due to Paypal not posting back to the store. Has this been solved yet? The solution on this thread points to an authorize.net solution, not a paypal solution.


Posts

Joined
Wed Nov 14, 2012 7:46 am

Post by rfollett » Fri Nov 30, 2012 1:10 am

I too need some help. Orders via Paypal standard appearing in Missing order status... Do I have some wrong Paypal settings?

New member

Posts

Joined
Wed Oct 24, 2012 1:09 am

Post by rfollett » Fri Nov 30, 2012 6:29 pm

Also just downloaded latest version of encription.php and orders now working.

BUT they are coming through as status Complete? ANy ideas why this might be?

New member

Posts

Joined
Wed Oct 24, 2012 1:09 am

Post by bonne » Fri Dec 21, 2012 10:09 am

codercart wrote:Hi,

For some reason the orders from customers aren't showing up under the "orders" tab.

It seems to only happen using paypal. Nor am I getting an email.

Thanks.
Having the same problems when using paypall (orders show up as "Missing" - not by banktransfers. Apprently, Paypal tries to post this:

66.211.170.66 - - [20/Dec/2012:22:54:46 +0000] "POST /index.php?route=payment/pp_standard/callback HTTP/1.0" 500 0

and fails ("500")

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 15, 2012 7:43 am

Post by postcardcollecting » Fri Jan 11, 2013 9:05 am

Can anyone point me to the solution for this problem ... it's driving me crazy. I use paypal not authorize.net
lindapoppleton wrote:OpenCart 1.5.4 and Paypal Standard. Orders show up as missing due to Paypal not posting back to the store. Has this been solved yet? The solution on this thread points to an authorize.net solution, not a paypal solution.

http://www.postcardcollecting.com
http://www.aboardnoahsark.com



Posts

Joined
Mon Aug 06, 2012 11:30 pm


Post by robertdon777 » Sat Jan 12, 2013 12:00 am

Still no joy with 1.5.4 and paypal standard?

Since the update all i've had is missing orders!, all fine before nd no paypal settings changed etc.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 23, 2012 10:02 pm

Post by postcardcollecting » Mon Jan 14, 2013 3:51 am

I am absolutely frustrated over this issue ... if this is a bug, would a moderator please indicate that this is being looked into? I simply don't know where to go from here with this. Yup, it all used to work fine .... it's with the updates that this started!
Help Please !!!!!!
robertdon777 wrote:Still no joy with 1.5.4 and paypal standard?

Since the update all i've had is missing orders!, all fine before nd no paypal settings changed etc.

http://www.postcardcollecting.com
http://www.aboardnoahsark.com



Posts

Joined
Mon Aug 06, 2012 11:30 pm


Post by blueandbell » Fri Feb 22, 2013 5:41 pm

Did anyone manage to resolve this issue with Paypal paid orders not showing up?

I'm having the same problem.

OC v.1.5.4

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 19, 2013 6:00 pm

Post by Avvici » Fri Feb 22, 2013 7:08 pm

So both of you guy's are not getting any data return after upgrading to 1.5.4?

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by blueandbell » Fri Feb 22, 2013 8:07 pm

avvici wrote:So both of you guy's are not getting any data return after upgrading to 1.5.4?
Mine was originally a fresh install of 1.5.4, not an upgrade...

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 19, 2013 6:00 pm

Post by Avvici » Fri Feb 22, 2013 8:39 pm

Are the orders showing up under MISSING STATUS? Run a filter check in your SALES>ORDERS

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by blueandbell » Fri Feb 22, 2013 8:49 pm

avvici wrote:Are the orders showing up under MISSING STATUS? Run a filter check in your SALES>ORDERS
Yes, they show up under Missing Status, when I run a filter check... but I get no status report, or email from OC when orders are placed.

I'm using Paypal standard, everything appears to be exactly the same as the OP's settings.

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 19, 2013 6:00 pm

Post by Avvici » Sat Feb 23, 2013 1:47 am

What is the order status set to in your system settings?

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by blueandbell » Sat Feb 23, 2013 2:01 am

avvici wrote:What is the order status set to in your system settings?
Order status is currently set to processed.

What should it be set to, something different?

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 19, 2013 6:00 pm

Post by Avvici » Sat Feb 23, 2013 2:57 am

No, was just curious. Paypal standard?

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by blueandbell » Sat Feb 23, 2013 3:11 am

Yeah, Paypal Standard....

Are you aware of any issues I can look at to solve this?

It's doing my head in!

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 19, 2013 6:00 pm

Post by Avvici » Sat Feb 23, 2013 6:33 am

Is the money at least being placed in your paypal account? And, have you run a test to see if you are redirected back to your website after checkout?

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by blueandbell » Sat Feb 23, 2013 8:51 am

The cash is going into my Paypal account. I haven't run my own own test as yet, going to try that tomorrow.

Someone has suggested I should have my Paypal option for debug set on Enabled, it's currently set on disabled. I'm not sure of this makes any difference or not.

Does the order only register once the Paypal transaction has been completed, or does the order still register prior to completion of Paypal transaction could you tell me.

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 19, 2013 6:00 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 58 guests