Post by thermalzombie » Mon Nov 16, 2009 12:39 pm

Hi first let be say I dont no much about php server settings and how they effect website scripts.

My first problems is if I go to where I installed Opencart.
http://www.thermalzombie.com/opencart
Nothing will happen it will stay at my http://www.thermalzombie.com blog script to get to the opencart start page I need to type in.
http://www.thermalzombie.com/opencart/index.php

I dont understand why I am having to type in index.php for the page to show the same thing happens with the admin area.

I tried deleting the php.ini file that was in the opencart directory but had no effect.

Thanks for the reply.

PS: I have two domains on the same server so can I have differant php settings for differant domains.

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 15, 2009 10:50 pm

Post by Xsecrets » Mon Nov 16, 2009 1:53 pm

sounds more like .htaccess settings to me.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by thermalzombie » Mon Nov 16, 2009 4:03 pm

Xsecrets wrote:sounds more like .htaccess settings to me.
If it is .htaccess how what do I do any suggestions.

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 15, 2009 10:50 pm

Post by thermalzombie » Tue Nov 17, 2009 12:15 pm

I managed to find a .htaccess file and I deleted it now everything is ok.

Any reason why Dreamweaver and host cpanel filebrowser never see .htaccess files.

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 15, 2009 10:50 pm

Post by thanaa » Tue Nov 17, 2009 8:45 pm

thermalzombie wrote:I managed to find a .htaccess file and I deleted it now everything is ok.

Any reason why Dreamweaver and host cpanel filebrowser never see .htaccess files.
typically its a configuration setting to ignore files that start with .

New member

Posts

Joined
Tue May 05, 2009 2:12 am
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 17 guests