Post by DoctorQ » Sun Nov 08, 2009 3:53 pm

Can anyone tell me what exactly has changed in the payment in version 1.3.3? I've been using payment dotpay.pl in version 1.3.2 to work correctly after installing version 1.3.3 in the administration of a white screen.
Version 1.3.3 installed from the beginning.

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by imaginetech » Sun Nov 08, 2009 7:37 pm

If you're getting a white screen in the admin section of the module then the module hasn't been updated to work with 1.3.3.

Image
www.opencartstore.com
Get OpenCart Templates and OpenCart Modules.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 04, 2009 12:25 pm
Location - Darwin, Australia

Post by DoctorQ » Mon Nov 09, 2009 1:17 am

searched the forum but not found, how can I update the module?
whether the user is already somewhere?

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by Qphoria » Mon Nov 09, 2009 3:10 am

lol DoctorQ used to be one of my screennames :)

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by DoctorQ » Mon Nov 09, 2009 3:59 am

ok, but please help on the white screen, what should I look?

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by DoctorQ » Tue Nov 10, 2009 11:46 pm

anyone knows a solution?

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by Qphoria » Wed Nov 11, 2009 12:18 am

AHAHA! I have to laugh at this....
You know how there are so many Polish jokes about Polish people being somewhat not-smart.

I just decided to take a look at the dotpay.pl payment module. I looked under the opencart payment contribs and found nothing.

Then as I looked around more, I found it.... under SHIPPING methods.
http://www.opencart.com/index.php?route ... egory_id=4

Let the polish jokes fly!

On the plus side, I've updated the module to be v1.3.3 compatible now
http://www.opencart.com/index.php?route ... ion_id=255

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by DoctorQ » Wed Nov 11, 2009 2:37 am

thanks for your help, I'm not there, I added the module. Common mistake.

I install you new version and:

Fatal error: Call to undefined method ModelPaymentDotpay::getMethod() in /catalog/controller/checkout/payment.php on line 63

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by Qphoria » Wed Nov 11, 2009 3:16 am

Ya ... whoops..
Edit: catalog/model/payment/dotpay.php

change "getQuote" to "getMethod"

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by DoctorQ » Wed Nov 11, 2009 3:40 am

ok... works
next problem...

Fatal error: Call to undefined method Customer::getAddress() in /catalog/controller/payment/dotpay.php on line 27

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by Qphoria » Wed Nov 11, 2009 4:41 am

Ok try this one

Attachments


Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by DoctorQ » Wed Nov 11, 2009 7:32 am

Perfect! thx

New member

Posts

Joined
Tue Oct 27, 2009 3:08 pm

Post by andrzej009 » Thu Feb 12, 2015 8:23 pm

Qphoria wrote:Ok try this one

Can you re-upload this archive. It's corrupt, and i can't open it.

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 12, 2015 8:12 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests