Post by Josign » Wed Apr 11, 2012 1:45 pm

Hi,
Im having some problems with my site and the link to Returns in the account part.
When you are logged in there is a link to Returns on the right side and it is blank, I get here:
http://www.josignart.se/index.php?route=account/return

The site is www.josignart.se and I have Opencart v 1.5.2.1 and template Theme Global

I dont really know why it is blank? I always look so that all files are uploaded when I add the store to the server.

Thank you for all help I can get
//J

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 09, 2012 7:01 pm

Post by Avvici » Wed Apr 11, 2012 2:19 pm

Well, if what you mean by blank is that it redirects the person to the login screen? You have to be a logged in customer to request an RMA through that menu. If you want to get to the return screen without being a logged in customer then follow the link in the footer of your page here: http://www.josignart.se/index.php?route ... urn/insert

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by Josign » Wed Apr 11, 2012 2:40 pm

No I am logged in on the account and still gets blank.

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 09, 2012 7:01 pm

Post by Avvici » Wed Apr 11, 2012 2:45 pm

PM me a login user name and password for a customer account.

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by Avvici » Wed Apr 11, 2012 3:57 pm

Mark this as SOLVED. You're all fixed now http://www.josignart.se/index.php?route=account/return

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests