Post by adegoke » Fri Mar 16, 2012 10:45 am

Hello everyone, I am new to opencart and i am really greatfull for it
I am developing my store on a subdomain like demo.mydomain.com and i am now ready to transfer to www.mydomain.com
I have vmod and a lot of other extentsions installed. please can u help me on what I need to do

i am working with 1.5.1.3. Please will appreciate any help. thanks

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 16, 2012 2:29 am

Post by Jeremy Fisk » Fri Mar 16, 2012 4:35 pm

easy... all you need to do is move the files... and then edit the config files (config.php in your shop root and the config.php in the admin folder) to have your new folder path...

its as esay as that...

If i have helped... please click here to donate

Bookstore Mod
QuickShop Module
Restricted Access - Compulsory Login
Template Override - Category Specific (vQmod)
Template Override - Brand Specific (vQmod)
How did you find out about us register question mod
Compulsory Login vQmod
Brands In Top Menu
zoom - Product Image - Auto on hover


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by webpie it. » Fri Mar 16, 2012 6:03 pm

if you have SEO urls enabled and have a .htaccess file make sure you update the path too :)

Regards

Chris


Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 7:28 pm

Post by gamersmarket » Sun Mar 30, 2014 3:30 pm

Hi!

I have moved the files and updated the config files, but I get this message:
Warning: require_once(/home/********/public_html/system/library/document.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/********/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php on line 89
the line 89 is something like this:
// Common
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/cache.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/url.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/config.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/db.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/document.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/encryption.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/image.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/language.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/log.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/mail.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/pagination.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/request.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/response.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/session.php'));
require_once($vqmod->modCheck(DIR_SYSTEM . 'library/template.php'));
?>
my shop and all the folders still exist at shop.mydomain.com it could be some problem with the vqmod installed there?

thnk you for your response

New member

Posts

Joined
Mon Aug 29, 2011 3:21 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests