Post by rasahydro » Fri Feb 24, 2012 12:42 am

I edited the code, so that when you click on the add to cart button, it goes directly to the shopping cart. It works for mozilla firefox, but for the product list page on internet explorer it add a product to cart but reloads the product list page.
Please Help

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 9:07 am

Post by rasahydro » Fri Feb 24, 2012 1:26 am

my url is rasahydroponics.com

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 9:07 am

Post by uksitebuilder » Wed Feb 29, 2012 1:40 am

Category pages, Modules such as featured, latest etc all use the addtocart function in the common.js file

The product page however uses it's own addtocart javascript which you can find at the bootom of the product.tpl file.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by vitalyk » Sat Mar 31, 2012 10:38 am

I fixed my problem by:

Go to ADMIN>EXTENSIONS>MODULES and rgot in for example LATEST (EDIT)
Make sure you copy the settings to paper and REMOVE it and SAVE
Now UNINSTALL the LATEST Module and Reinstall it.
Click EDIT and ADD (enter all the info from step2) SAVE
Now its Working

I had problem with LATEST Products section, if you have problem with any other try to uninstall and reinstall that part of the addon/option/module.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 31, 2012 10:31 am

Post by vitalyk » Sat Mar 31, 2012 11:43 am

I found another problem.
The above step fixed the problem for Firefox but not IE

I had to remove WWW from config.php on all the links since my domain is without WWW.mydomain.com its http://mydomain.com.
So now its working fine.

I hope this will make your day easier, I lost two hours looking for it with winmerge. OpenCart is great but needs many twinks here and there like any free shopping cart.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 31, 2012 10:31 am

Post by calvenkc » Thu Apr 05, 2012 5:51 am

I am running Opencart Version 1.5.1 and my ADD TO CART buttons will not work on any page. Customers cannot add any products to the shopping cart. The button gets clicked to add and nothing happens. My site URL is http://stampsdoorparts.com

Any Ideas? Please help.

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 05, 2012 5:42 am

Post by Phil_L » Fri Jun 08, 2012 7:23 pm

calvenkc wrote:I am running Opencart Version 1.5.1 and my ADD TO CART buttons will not work on any page. Customers cannot add any products to the shopping cart. The button gets clicked to add and nothing happens. My site URL is http://stampsdoorparts.com

Any Ideas? Please help.
Did you get a fix for this?

I have the same issue?

Home Study and Online Courses | Breakwater Brewing Co.


New member

Posts

Joined
Thu May 31, 2012 12:23 am


Post by sportyhabits » Mon Jun 11, 2012 11:07 pm

There might be conflict in information between your .htaccess file and config.php
Just make sure that in both these files site is addressed using www or NON-www. I hope this solves this problem, I had exactly the same problem and above solution fixed it.

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 09, 2012 3:21 pm

Post by vitalyk » Sat Nov 10, 2012 1:30 am

To fix it just see how your site is displayed in the address bar of IE and if you have WWW then make sure all config files have it also, if not then remove all WWW from config files.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 31, 2012 10:31 am

Post by zuhenry » Sun Nov 25, 2012 10:17 am

Hello,

I'm having the same issue, "add to cart" button doesn't work.
We have install this in several servers with different configurations and still doesn't work.

I think this is a BUG with opencart.

How do you report bugs with opencart??

We just try: http://www.rasahydroponics.com/ and he says that he solved the issue but it doesn't work at all, is he aware that his site doesn't work?

HELP

Our latest page: http://www.paginas.in
http://www.macClasificados.com - Encuentra tu Apple PC mas barato, sin intermediarios


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 09, 2011 9:54 pm
Location - Colombia

Post by jamesm » Wed Jul 24, 2013 11:33 am

If you have done any work on your htaccess file, replace it with the original and test the site again. If the add to cart works, you found your problem.

Newbie

Posts

Joined
Sat Apr 30, 2011 6:59 am

Post by sniffingdogg » Tue Mar 18, 2014 1:00 am

I have this currently with IE 10.0.9200 and IE 11.0.9600 windows 7 and windows 8.

No other browsers have the problem. (Chrome, Safari, Maxthon, Firefox)

Add Cart buttons function normally with IE until the menus are used then Add Cart doesn't work on either product page or list of products. HOME button seems to reset this and it functions normally until menu access.

This site does reference both with http://www.ruggednotebooks.com and with http://ruggednotebooks.com. One post did link these issues via htaccess and config files. Is this unanimous? What is the link?

There are errors being thrown an invalid method or property on datetimepicker each time Cart becomes disabled.

Site referenced above if anybody wants a crack at it.

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 17, 2014 10:07 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests