Post by davem » Tue Feb 07, 2012 4:04 am

Sorry Folks,

Have just done some research on the site, seems that there is a problem with the capitalisation of the names/extensions I'll try it in lower case and let you know.

Hi,

I have recently installed opencart and have been adding products, just to test the site out. I have captured some web images and uploaded them without any problem, however I find that when I try and upload pictures that I have taken and resized using both Gimp and Iphoto they won't display.

Even dropping the quality to a minimum so as the jpg size is only in the order of 10k doesn't seem to make any difference. I have tried to capture a web image and upload it and that is no longer working either, have I mad a change to a setting that is hidden in the background somewhere?

Any help or suggestions would be welcome as I'm at a bit of a loss here.

I'm using opencart 1.5.1.3

Regards

Dave Munro

Newbie

Posts

Joined
Fri Dec 09, 2011 4:39 am

Post by davem » Tue Feb 07, 2012 6:18 am

Well it would seem that I'm a bit wrong here, the situation is still the same regardless of the extension - capitalised or not. I would like to know if I've just done something stupid or not - probably have.

I'll keep plodding away at this, but I'm not sure that I'm going to make any real progress.

Newbie

Posts

Joined
Fri Dec 09, 2011 4:39 am

Post by OpenCart Addons » Tue Feb 07, 2012 7:24 am

Hey,

Make sure you're not using any symbols in the name of the image, such as ' " / . ! @ # $ % ^ & * ( ) .... etc.


Regards,
Joel.

Canada's Leading Expert In OpenCart Development & Certified OpenCart Development Partner Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 24, 2011 10:51 am
Location - Canada

Post by mylasbags » Wed Feb 08, 2012 10:48 am

I too am receiving the same problem with uploading images. My file names are typically "bagx_color-option.jpg" all my images are created using the same naming convention. Please let me know what the issue is. I have had this problem since yesterday. The last time I tried to upload was on 2/2/2012 and that file was uploaded successfully.

www.shop.mylasbags.com

New member

Posts

Joined
Wed May 18, 2011 10:24 pm
Location - SC, USA
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 51 guests