Post by Saile » Wed Jan 25, 2012 2:02 pm

OpenCart Version 1.5.3.1

Anyone know how to Create Order or Invoice Manually and attach to a customers account?

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 8:19 am

Post by Saile » Wed Jan 25, 2012 7:51 pm

does anyone know anything about this???

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 8:19 am

Post by i2Paq » Thu Jan 26, 2012 4:01 am

Not possible in 1.5.1.3, it will be in 1.5.2

1.5.2 will be out in (hopefully) 4 weeks.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Saile » Thu Jan 26, 2012 5:11 am

would i be able to upgrade it without loosing my stuff?

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 8:19 am

Post by eddielai » Fri Apr 20, 2012 11:30 am

I tried to create order and link/attach to a customer on version 1.5.2.1, but can not find any option to do this.
Anybody have any luck doing this? Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 20, 2012 10:42 am

Post by eddielai » Fri Apr 20, 2012 5:22 pm

Just figured out how to create new order manually and link to the customer.
The trick is create the customer first. Then goto create order and key in the customer firstname into customer field.
The customer fullname will magically appear. Click on the name and the rest of the detail will magically filled for you. ;D

Cheers!! :joker:

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 20, 2012 10:42 am

Post by Saile » Fri Apr 20, 2012 5:24 pm

there is no "create order" option though ?

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 8:19 am

Post by stevemarsbar » Fri Apr 20, 2012 6:51 pm

Dashboard --> Sales --> Orders --> Insert

Please check out my OpenCart shop which is now trading!
http://www.directmuscle.co.uk


New member

Posts

Joined
Tue Apr 17, 2012 2:02 am

Post by Saile » Fri Apr 20, 2012 7:08 pm

i do not have the insert option, do i have to update my opencart? i currently have 1.5.3.1

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 8:19 am

Post by labeshops » Fri Apr 20, 2012 8:15 pm

Yes you have to upgrade. Adding and editing orders was added in 1.5.2.1 and not available in yours, 1.5.1.3

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by Saile » Fri Apr 20, 2012 8:57 pm

yer thanks! i updated it now and works fine.

Thanks

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 19, 2012 8:19 am

Post by the-_-duke » Sat Apr 21, 2012 4:38 pm

Hi
check out the admin create order mod in the extensions store:
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=5222

Newbie

Posts

Joined
Wed Oct 05, 2011 1:51 am
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 50 guests