Post by ijmcandp » Wed Jan 25, 2012 5:18 am

Hi
I find layouts quite confusing but here goes.
I have two stores set up as a multistore. Following a tutorial on the forums somewhere I set up layouts for each of the pages in store 2 with "common" in the routes of all of them.
I configured the "Featured" module to show on the home page of store 1(default store) and also store 2.
Everything is okay on store 1 but on store 2 the "featured" module is displaying on all pages, not just the home page.
Has anyone got any ideas why this is happening?
Gary

Newbie

Posts

Joined
Wed Dec 14, 2011 2:50 pm

Post by minno » Thu Apr 26, 2012 11:17 pm

Hi, I have the same problem...
I just installed a new OC1.5.2.1. In admin I add new store so I have 2 stores on one installation, default and default2. In default is everything displaying right, but in default2 there are not displaying modules such as featured products, special products.
Can you help me how to solve this? What do I wrong?
thanks

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 09, 2011 4:36 pm

Post by blackking » Fri Jul 13, 2012 11:13 pm

ijmcandp wrote:Hi
I find layouts quite confusing but here goes.
I have two stores set up as a multistore. Following a tutorial on the forums somewhere I set up layouts for each of the pages in store 2 with "common" in the routes of all of them.
I configured the "Featured" module to show on the home page of store 1(default store) and also store 2.
Everything is okay on store 1 but on store 2 the "featured" module is displaying on all pages, not just the home page.
Has anyone got any ideas why this is happening?
Gary


Same problems here, can't find the solution...

Anybody ????


V. 1.5.3.1 (upgrade)

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 23, 2012 8:17 am

Post by strtfr » Sat Jul 21, 2012 4:03 am


New member

Posts

Joined
Wed Dec 21, 2011 6:15 pm
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 62 guests