Page 1 of 1

[1.5] Getting Attributes to be HTML

Posted: Thu Jun 23, 2011 2:25 am
by Rhoa
Hello,

I love the attributes but I would like to have them as HTML so I can put an image for an attribute right now it only registers text. Does anyone know what file I would have to update to allow this?

Re: [1.5] Getting Attributes to be HTML

Posted: Thu Jun 23, 2011 5:31 am
by ModPC
I want this also. I will search for an answer and if I work it out first, post back here.

Lars

Re: [1.5] Getting Attributes to be HTML

Posted: Thu Sep 22, 2011 4:09 pm
by ciumexan
hmm.. no answer yet? I'm into it too..