Post by armone » Mon Jun 20, 2011 3:47 pm

hi there,

When im in admin and want to edit my shop info in /settings/your store edit it goes to n blank page. Need help as to this is the only problem i now have with setting up my site. :(

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 20, 2011 3:43 pm

Post by Miguelito » Wed Jun 29, 2011 5:05 am

Can you access the error log? If you can then please paste some rows from there to this thread.

The Finnish OpenCart Forum
"Real programmers don't document. If it was hard to write, it should be hard to understand."


Active Member

Posts

Joined
Sun Jan 10, 2010 10:11 pm

Post by cnees » Sun Jun 10, 2012 1:18 am

armone wrote:hi there,

When im in admin and want to edit my shop info in /settings/your store edit it goes to n blank page. Need help as to this is the only problem i now have with setting up my site. :(
Did someone find a solution for this issue? I recently upgraded opencart and the only issue I'm having is accessing the admin store settings area. I can get to the page where you click edit on your store and i get a blank page with no error. Any suggestions?

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Mon Feb 06, 2012 10:52 am

Post by Tcalp » Sun Jun 10, 2012 9:25 am

I've seen this issue before when for some reason the store settings don't save properly and all config settings get wiped out. check your settings database and see if config settings still exist (group: config)

Increase Page Speed (#1 rated commercial extension on OpenCart Marketplace)
15in1 Essential Extensions Value Pack Premium Customer Testimonials Reward Points Extended Admin Security Lockdown Suite

Image
irc.freenode.net #opencart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Jul 06, 2011 1:49 pm

Post by z3nno » Sun Jun 10, 2012 8:22 pm

Having the same problem.

Uprgraded from 1.4.9.3 to 1.5.3 with beta3 script. Everything is fine accept for a blank store settingpage. There's no error and no errors in the logfile. Also i think the store front doesn't show a template. Not even the default.

I've set up the rights for settings/settings and settings/store. Still having the same problem.

Please help!

Thanks,

Menno

New member

Posts

Joined
Sat Dec 11, 2010 6:26 am

Post by Avvici » Mon Jun 11, 2012 12:14 am

Blank page can also mean a sql syntax error. Go BACK and look at your error log after you try and access the settings page.

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC

Post by nguyenbahuong » Wed Sep 10, 2014 11:29 pm

Hi !
I download opencart version 1.5.6.4 and install it.
However when edit store is blank page ( http://localhost/opencart/admin/?route= ... ing&token=......)

My file /admin/config.php
<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://localhost/opencart/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://localhost/opencart/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://localhost/opencart/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'http://localhost/opencart/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/Users/www/opencart/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/Users/www/opencart/system/');
define('DIR_DATABASE', '/Users/www/opencart/system/database/');
define('DIR_LANGUAGE', '/Users/www/opencart/admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/Users/www/opencart/admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '/Users/www/opencart/system/config/');
define('DIR_IMAGE', '/Users/www/opencart/image/');
define('DIR_CACHE', '/Users/www/opencart/system/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/Users/www/opencart/download/');
define('DIR_LOGS', '/Users/www/opencart/system/logs/');
define('DIR_CATALOG', '/Users/www/opencart/catalog/');

// DB
define('DB_DRIVER', 'mysqli');
define('DB_HOSTNAME', '127.0.0.1');
define('DB_USERNAME', 'root');
define('DB_PASSWORD', '');
define('DB_DATABASE', 'opencart1564');
define('DB_PREFIX', 'nbh_');
?>
Please help me !

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 10, 2014 11:22 pm

Post by mindmelt » Sun Nov 23, 2014 10:28 pm

Hi,

Having the same problem. No matter what I do the error logs remains empty.
This is with version 1.5.6.4. Everything seems to be working fine except the store settings page.

It is an improvement over OpenCart 2.0!!! With that version I could not get into the admin at all. Suprise: blank page.
These blank pages seem to happen a lot with Opencart lately...

Don't know if anyone knows how to resolve these blank page issues. I wouldn't hold my breath ;)

Regards

Newbie

Posts

Joined
Mon Dec 05, 2011 4:57 am

Post by Avvici » Tue Nov 25, 2014 12:32 am

Who is your hosting company?

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2011 12:09 pm
Location - Asheville, NC
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 57 guests