Page 1 of 1

[1.5.0.5]Diacritic problem

Posted: Sun Jun 19, 2011 9:04 pm
by vojtech25
Hey guys,

I have problem with diacritics in product description. Instead of á, í, é , in page source there are: á and so on. I tried to switch off entities in ckeditor using config.entities=false, but did not help.

I solved this problem in previous veriosn 1.4.7., but now I am using 1.5.0.5. and cannot this solve.

Do you know where to switch off entities, or solve this problem any other way?

Thank you

Re: [1.5.0.5]Diacritic problem

Posted: Sun Jun 19, 2011 10:10 pm
by i2Paq
What did you do to solve it in 1.4.7?

Re: [1.5.0.5]Diacritic problem

Posted: Sun Jun 19, 2011 11:56 pm
by vojtech25
I put
config.entities = false;

into admin/view/javascript/ckeditor.

I did the same in 1.5. but it did not solve the problem.