Post by stenzin » Tue Feb 08, 2011 12:03 pm

Hello, I have mail@yourdomainname.com setup under system>Settings and in the email section.

If I use the Contact us form the email is received on the email specified but when orders are placed by customers, I do not get a email saying a customer has placed a order so I was wondering, what could be the problem.

Also is there a way to have orders go to like orders@yourdomainname.com and contact us mail goes to mail@yourdomainname.com ?

Thank you in advance
Last edited by stenzin on Sun Aug 28, 2011 1:39 am, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 30, 2011 5:27 am

Post by i2Paq » Tue Feb 08, 2011 2:51 pm

What payment methods do you use?

Check: Admin -> System -> Tab Mail: -> Alert Mail:

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by stenzin » Tue Feb 08, 2011 4:01 pm

i2Paq wrote:What payment methods do you use?

Check: Admin -> System -> Tab Mail: -> Alert Mail:
ah sweet it works now.
any way to do the 2nd part where only orders go to like orders@domain.com and contact us forms go to mail@domain.com?

Much Appreciated again.

stenzin

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 30, 2011 5:27 am

Post by i2Paq » Tue Feb 08, 2011 7:33 pm


Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 48 guests