Post by Zam » Fri Nov 19, 2010 8:23 pm

Hello,

Does anyone know how to change the words in the dropdown menu "status" (that is a menu in the backend.)
I would like to hear how that words.

thnx

Zam

Zam
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 19, 2010 7:09 pm

Post by WhiteBirch » Sat Nov 20, 2010 5:07 am

I don't see any backend menu item named "status" in the default install?

Having said that - most of the backend menu names are located in the following language file:

opencart\admin\language\english\common\header.php

WhiteBirch - Premium OpenCart Templates on ThemeForest
Skylight - Our first OpenCart 1.4.9.1 template!
Darkwood - Stylish new OpenCart 1.4.9.1 template!


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Sep 15, 2010 3:06 pm
Location - UK

Post by Zam » Mon Nov 22, 2010 5:44 pm

Sorry, i mean at:

Sales --> Orders --> the order you need to change.

See attachement.

There is a dropdown menu named "order status" with different value's (canceled, shipped, pending, etc)

Do yoy know how to change that words?

Attachments

Schermafbeelding 2010-11-22 om 10.41.36.jpg

Schermafbeelding 2010-11-22 om 10.41.36.jpg (172.2 KiB) Viewed 1150 times


Zam
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 19, 2010 7:09 pm

Post by Zam » Mon Nov 22, 2010 7:17 pm

Problem solved

Zam
Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 19, 2010 7:09 pm

Post by lucasbg » Sun Aug 21, 2011 1:46 pm

Zam, How did you solve that?

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 8:27 pm

Post by rph » Sun Aug 21, 2011 2:09 pm

System->Localization->Order Statuses.

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by lucasbg » Sun Aug 21, 2011 5:55 pm

OMG! Thanks! :)

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 8:27 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests