Post by wdevlop » Wed Oct 16, 2019 9:30 pm

the tab of support in product page display tab_support instead of displaying support I verified all templates and all files I see that everything is alright
opencart/catalog/controller/product/product.php

Code: Select all

$this->data['tab_support'] = $this->language->get('tab_support');
opencart/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl

Code: Select all

<li><a href="#tab-support"><?php echo $tab_support; ?></a></li>
opencart/catalog/language/english/product/product.php

Code: Select all

$_['tab_support']       = 'Support';
opencart/catalog/language/french/product/product.php

Code: Select all

$_['tab_support']           = 'Support'; 

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2019 12:06 am

Post by IP_CAM » Thu Oct 17, 2019 1:27 am

Well, if the Word is the same, and you'll find no solution, instead of writing:

Code: Select all

<li><a href="#tab-support"><?php echo $tab_support; ?></a></li>
just write it this way:

Code: Select all

<li><a href="#tab-support">Support</a></li> 
:laugh:
Ernie

I'm rarely active at the OC Forum lately. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in real Action here: http://www.jti.li/shop/
---
1'300+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests