Post by vinay » Tue Oct 12, 2010 2:39 am

Hi,

I have installed OC and it's working fine but i am not receiving any mail when my customers send us email by using contact us form

http://adityapromoters.co.in/index.php? ... on/contact

I have tried both options (mail and SMTP) but result are nothing, can any one tell me there is any specific setting which i need or any other reason which blocking mails please share so that i can resolved this issue.

thanks in advance.
Last edited by i2Paq on Wed Oct 13, 2010 7:29 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic moved

Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 24, 2010 3:36 am

Post by Alibegovic » Mon Dec 06, 2010 6:01 am

Try to enter customer mail something@adityapromoters.co.in

and check if it is delivered to your admin mail. If it is, then it's your hosting provider causing this trouble.

New member

Posts

Joined
Fri Nov 21, 2008 7:39 am

Post by wishmaster » Thu Jun 23, 2011 2:09 am

hey, im using OC 1.5 and still same problem occurred. how to let hosting provider to fix it?

but i just cant understand what u meant by "Try to enter customer mail something@adityapromoters.co.in and check if it is delivered to your admin mail."

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 23, 2011 2:06 am

Post by talhazahid05 » Tue Jan 10, 2012 9:12 pm

Hello, I have the same issue Alibegovic i have used info@example.com in setting and have checked both admin and info email addresses but neither of them are receiving emails.

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 10, 2012 6:43 pm

Post by barnabas » Thu Mar 01, 2012 2:37 am

Having same issue. None of my other sites hosted from my server are having this issue so I'm assuming it's the opencart platform. Rather important as I've watched the analytics on my site and the "contact" and "contact success" pages are both lighting up.

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 02, 2012 4:14 am

Post by barnabas » Thu Mar 01, 2012 2:57 am

Found the solution in another thread. Add "-F" in front of your email in the mail preferences. the capitol makes all the difference.

Newbie

Posts

Joined
Thu Feb 02, 2012 4:14 am

Post by uksitebuilder » Thu Mar 01, 2012 5:00 pm

Depends on the server, but as per barnabas' post

in the mail parameters put either

-fyou@youremail.com or -Fyou@youremail.com

ImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by nestones » Wed May 08, 2013 9:55 pm

It still not working.
I tried:
-fyou@youremail.com or -Fyou@youremail.com
And isn't working. :(

Anyone could help?

Newbie

Posts

Joined
Wed May 08, 2013 9:53 pm

Post by straightlight » Wed May 08, 2013 10:20 pm

Check your web error logs on your cPanel or Plesk console regarding this trigger. This should return you the reason on why it has a possible failed response.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Programmer / Opencart Tester


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests