Post by BobbiW » Sun Feb 17, 2019 2:48 am

I'm really new to OpenCart so please forgive me if I don't do this correctly.

OC Version: 1.5.6.1
Link to site: https://trueblissbaby.com/
Theme: I'm not sure how to check
Modules: I'm not sure how to check

I just logged into a site that has been set up for some time. I looked at a couple things, I didn't make any changes, and now the site is a blank white page. The error log says this now:

2019-02-16 18:11:02 - PHP Notice: Error: Could not load controller common/content_bottom! in /home/truebli2/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 47

I did a search to see if I could figure out how to fix it but when I go into System - Settings - Edit - I also get a white page. I can't get any further than the Settings screen.

Any help would be greatly appreciated. I'm freaking out here. Thank you so much!

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 17, 2019 2:39 am

Post by IP_CAM » Mon Feb 18, 2019 1:02 am

Well, I don't see any errors, when checking your Site, at least not in the Front Section.
But there are a few Misses, especially, when it comes to Links, as shown below, you have
quite many so-called 'white-space Gaps' in your Linkings, which is not according HTML Specs.

Code: Select all

<link href="https://trueblissbaby.com/conditioner-cake- tear- free-natural-head-lice-free-anti-oxidants-paraben- sulfate-alcohol- free-infants-toddlers-tweens-teens-natural" rel="canonical" /
<li><a href="https://trueblissbaby.com/Bath-Body/Hair- Products ">
<a href="https://trueblissbaby.com/Clothing/Rompers "> 
<a href="https://trueblissbaby.com/Clothing/Special Occasion"> 
<a href="https://trueblissbaby.com/image/data/glop and glam/jdNlXsQIzqZElLz6KVCxa7x-eE5bhKQTOgwMTLD9omM.jpeg" >
<a href="https://trueblissbaby.com/shapmoo-organic-natural-anti-lice-sensitive-scalp-paraben- alcohol-free-lice- preventative -ingredients">
as well as Links, leading to nowhere, like this:

Code: Select all

<a href="https://trueblissbaby.com/Bedding-Decor" class="cat-list-img"><img src="https://trueblissbaby.com/image/cache/no_image-150x150.jpg" alt="" title="Organic "></a>
<a href="https://trueblissbaby.com/Bedding-Decor" class="cat-list-name">Organic </a></li>
But generally spoken, it would be about time, to move on the a 'responsive' Theme, in order to be visible in Mobile Phones with different resolutions. It would therefore be wasted time, to bother much about getting those minor misses fixed. And by moving up, you should also update your 1.5.6.1 OC Version to 1.5.6.4 or even 1.5.6.5_rc, in order to get some 'technical' misses fixed as well, still existing in 1.5.6.1 Versions.

Ernie

For Sale: Turnkey URLs with Opencart installed
My latest Opencart LIGHT Testsite: http://www.bigmax.ch/
Attacker IP Blocks are denied from further access to my Sites!
Just contact me for more Information at: jti@jacob.ch
860+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up
on the largest Opencart-Mod Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by straightlight » Mon Feb 18, 2019 2:29 am

I did a search to see if I could figure out how to fix it but when I go into System - Settings - Edit - I also get a white page. I can't get any further than the Settings screen.
Check your error / server access logs regarding the settings page.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 65 guests