Post by whoeier » Sun Sep 05, 2010 11:13 pm

Last night i've uploaded my content into my first shop, done this together with some beers on the side ( hey its weekend after all).

After a while looking around i was looking into the user permissions, saw that there we're only 2 type of groups at that time and decided to make some more, after all being limited is one of the worst nightmares a person can think off, i pressed on the button to save the changes ( ye i know as stupid as possibility can be ).

Well that said, I went over to make some groups, coming to the understanding that i changed the only account i had ( admin ) to a demonstration account.....

Can anybody help me out here, how can i change the admin account back to top administrator?
Its in v.1.4.8

New member

Posts

Joined
Sun Sep 05, 2010 9:22 pm
Location - Netherlands

Post by konservasi » Sun Sep 05, 2010 11:27 pm

may be you can make an id (one more I mean) with top administrator permission..may be it can help you

http://galerigis.com

http://galeritiket.net


Active Member

Posts

Joined
Wed May 05, 2010 2:29 am


Post by Miguelito » Sun Sep 05, 2010 11:35 pm

Well you can change the admin user_id's user_group_id to top administrators user_group_id through database :)

The Finnish OpenCart Forum
"Real programmers don't document. If it was hard to write, it should be hard to understand."


Active Member

Posts

Joined
Sun Jan 10, 2010 10:11 pm

Post by whoeier » Sun Sep 05, 2010 11:38 pm

Thnx for the fast responses, in the meanwhile i was looking into the older parts of this forum, stumbling upon this:

http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=18440

@konservasi: the only account i had ( i speeded down with 5 others now) wasn't able to create accounts anymore
@Miguelito: yup that was exactly what i found.

Thnx all, i would say close down the topic.

New member

Posts

Joined
Sun Sep 05, 2010 9:22 pm
Location - Netherlands

Post by JAY6390 » Sun Sep 05, 2010 11:48 pm

OPEN:

Code: Select all

/admin/controller/common/home.php
FIND:

Code: Select all

    public function permission() { 
ON THE NEXT LINE PUT:

Code: Select all

        return true; 
And change your groups back to how you want them all
Once done, remove the previous line

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests