Post by mjwillyone » Fri Sep 03, 2010 12:14 am

Friends,

I returned from a vacation to find a friend's site missing the following items:

the price, the radio buttons, and the add to cart

He has been adding products to the site and mentioned that these things no longer show up on the site.

Is it possible for him to remove these from the site by simply changing settings in the admin side?

Thanks,
Mike

Owner/President
MyDataWorks.net


New member

Posts

Joined
Wed Jan 27, 2010 11:24 pm

Post by i2Paq » Fri Sep 03, 2010 1:02 am

A link to that site would make more sense to the issue.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by mjwillyone » Fri Sep 03, 2010 1:28 am


Owner/President
MyDataWorks.net


New member

Posts

Joined
Wed Jan 27, 2010 11:24 pm

Post by cevarief » Fri Sep 03, 2010 9:57 am

You should check your template for product/product.tpl and see if 'add_to_cart' button is there. I don't think admin can modify this stuff by removing of the code in template file.

Active Member

Posts

Joined
Wed Jun 02, 2010 10:52 pm

Post by mjwillyone » Sun Sep 05, 2010 6:47 am

Yes, the file and the add_to_cart are all there on the site. I am very confused as to what is going on. I have made no changes either through the CPanel of the host account or through the Admin side of the opencart.

Mike

Owner/President
MyDataWorks.net


New member

Posts

Joined
Wed Jan 27, 2010 11:24 pm

Post by mjwillyone » Sun Sep 05, 2010 3:26 pm

I took a compressed backup that I had done using the CPanel backup routine of my hosting company from about three weeks ago. I uploaded to the public_html folder of the website everything from the public_html folder from the backup. I was wondering if anyone knows if there are other files from opencart that are outside of the public_html folder that I need to upload.

Thanks,
Mike

Owner/President
MyDataWorks.net


New member

Posts

Joined
Wed Jan 27, 2010 11:24 pm

Post by i2Paq » Sun Sep 05, 2010 5:20 pm

Outside that backup you do not need anything.

If the backup does not solve your problem contact your hoster and see if they changed anything.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by mjwillyone » Mon Sep 06, 2010 11:31 pm

Well ... I figured out the problem. The site owner had checked the box in the system section: "Login Display Prices - Only show prices when a customer is logged in." This kept the price and the shopping cart option from being displayed.

Thank you!
Mike

Owner/President
MyDataWorks.net


New member

Posts

Joined
Wed Jan 27, 2010 11:24 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests