Post by oc-hastings » Tue Sep 29, 2015 5:16 pm

Hi

The Captcha Image has gone missing on my contact page form.
But the Captcha image does display on my product page's Leave a Review form!

We're running Version 1.5.6.4.

I've tried the applying the Antropy CAPTCHA Fix.
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=19809

And the hard code fix
http://www.antropy.co.uk/blog/opencart- ... king-jfif/

Niether worked.

For now I have removed the form.

Any other suggestions would be welcome.

Thanks

New member

Posts

Joined
Fri Jan 16, 2015 10:58 pm

Post by elverums » Fri Oct 23, 2015 11:43 pm

oc-hastings,
Were you ever able to get your CAPTCHA issue fixed? The same issue just started on my site this past week and I thinking it is because my hosting provider (iPage) just upgraded our server to PHP 5.5, as the Contact Us CAPTCHA was working correctly prior to that.

Even before seeing your post I to also tried applying the Antropy vqmod. I also changed the getCode method, per http://stackoverflow.com/questions/8263 ... tcha-error, in my /system/library/captcha to the following:

Code: Select all

	function getCode(){
		//return $this->code;
		$out = ob_get_contents();
        $out = str_replace(array("\n", "\r", "\t", " "), "", $input);
        ob_end_clean();

        return $out;
	}
My image started showing up again, but the code validation was failing.

I then tried the changing the following code, per the last entry at http://stackoverflow.com/questions/8263 ... tcha-error. Without the prior change, my image was broken again, and adding this change did not fix the Code Validation.

Code: Select all

	function __construct() { 
		$this->code = substr(sha1(mt_rand()), 17, 6); 
		$this->code = str_replace(array("\n", "\r", "\t", " "), "", $this->code);
	}
Were you ever able to get this issue resolved?

Thank you for any insight you can provide,
elverums

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 22, 2014 3:29 am

Post by oc-hastings » Sun Oct 25, 2015 5:18 am

No I'm afraid I've been too busy with other things.

Just FYI my server is running PHP Version 5.4.33.

New member

Posts

Joined
Fri Jan 16, 2015 10:58 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests